| | Наскільки важлива зовнішність людини? | new | | | | Автор | Повідомлення |
Свій Зареєстрована: 2009-05-07 Кількість пунктів: 245 Звідки: Україна | Написано: 17 Червня 2009 11:29 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| Мені цікава ваша думка, адже це пов'язано безпосередньо зі мною....Я з дитинства була товстенькою,бо мене виховувала бабуся, але ось я виросла і за останні півроку дуже схудла і навіть почала любити своє відображення в дзеркалі, хоч останніх 15 років його дуже ненавиділа.Але річ не в цьому...Моє життя кардинально змінилося з того часу як я схудла.Всі почали мене сприймати по - іншому.Я стала бажаним гостем в будь - якій компанії,,віс мене люблять.
Отож, чи справді настільки важлива зовнішність в нашому житті,чи є це основою успіху???????? | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Червня 2009 11:33 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| Це залежить від людей.. _________________ ...діти - це мухомори життя...
..Я майя... я хаос, як і всі люди, просто я дуже чітко це усвідомлюю, постійно... | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Червня 2009 11:37 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
|
до тебе ставляться так, як ти сам до себе ставишся
| Цитата: |
за останні півроку дуже схудла і навіть почала любити своє відображення в дзеркалі, хоч останніх 15 років його дуже ненавиділа
| і ти сама це підтвердила  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Червня 2009 11:40 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| | Я наприклад, люблю повненьких. А так, важливий внутрішний світ людини, а не зовнішність. Чи не так? | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрована: 2009-05-07 Кількість пунктів: 245 Звідки: Україна | Написано: 17 Червня 2009 11:41 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| | Цитата: |
Це залежить від людей..
|
Можливо,це справді таке в мене оточення.
| Цитата: |
до тебе ставляться так, як ти сам до себе ставишся
|
Безперечно згідна. | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Червня 2009 11:41 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| Якшо ти себе любиш,то й всі навколо тебе любитимуть.. Те ж з ненавистю.. Люди підсвідомо відчувають таке.. _________________ ...діти - це мухомори життя...
..Я майя... я хаос, як і всі люди, просто я дуже чітко це усвідомлюю, постійно... | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрована: 2009-05-07 Кількість пунктів: 245 Звідки: Україна | Написано: 17 Червня 2009 11:44 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| | Цитата: |
важливий внутрішний світ людини, а не зовнішність. Чи не так?
|
Воно то так....але люди спочатку дивляться на фейс,а якщо він їм не подобається, о вони там рідко шукають душу.Хіба ні? | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Червня 2009 11:48 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| тим, кому душа нецікава, відверто начхати на твою вагу  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Червня 2009 11:52 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| blondunka2009 написав(ла) (17 Червня 2009 12:44 ) : |
Воно то так....але люди спочатку дивляться на фейс,а якщо він їм не подобається, о вони там рідко шукають душу.Хіба ні? |
Ну, я написав так, як має бути, а в житті як ви сказали.  | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрована: 2009-05-07 Кількість пунктів: 245 Звідки: Україна | Написано: 17 Червня 2009 13:05 Тема повідомлення: Наскільки важлива зовнішність людини? | |
| Краще би було так як має бути  | | | Догори | |  | | | Схожі теми: | | Форум | Тема | Автор | Останнє |  | Мобільний світ | Рингтон розповість всю правду про характер людини [Перейти до сторінки: 1, 2] | sirit77 | 31 Серпня 2007 15:00 Olyuha  |  | Флейм | хіба брекети псують вигляд людини????? [Перейти до сторінки: 1, 2] | Tear3 | 27 Грудня 2007 21:37 Мэльва  |  | Здоров'я | Вчені зуміли створити ембріон людини від трьох батьків [Перейти до сторінки: 1, 2] | Indeez | 10 Жовтня 2008 09:25 Indeez  |  | Психологія та Філософія | призначення людини [Перейти до сторінки: 1, 2, 3, 4] | IGORCO | 31 Травня 2008 22:26 mihole  |  | Всесвітня історія | Виникнення людини. [Перейти до сторінки: 1, 2, 3, 4] | студен | 03 Липня 2009 08:03 капустятко  |  | Релігія | Ісус Христос. Досконала людина чи Бог в образі людини? [Перейти до сторінки: 1, 2, 3...5, 6, 7, 8, 9, 10] | Psucholog | 25 Травня 2009 15:31 Наталіна  |  | Флуд | наскільки шкідливі викиди машин.заводів.ЕС
| gangsteritos | 19 Лютого 2009 01:14 Bob-911  |  | |