| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 09 Квітня 2007 16:09 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
| Да, тра тему робити...  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 09 Квітня 2007 16:22 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
| | Цитата: |
Да, тра тему робити...
|
я тоже хочу коноплі! жоль шо в могазинах не продають  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 09 Квітня 2007 16:30 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
| Пышов уже флуд:))))))Тримаємося теми:) Нагадую:
ФІЛЬМ "РЕКВІЄМ ЗА МРІЄЮ" | |
| Догори | |
 |
| Написано: 09 Квітня 2007 17:07 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
| | Цитата: |
Пышов уже флуд:))))))Тримаємося теми:) Нагадую:
ФІЛЬМ "РЕКВІЄМ ЗА МРІЄЮ"
|
нуууу... а коли створиш тему про коноплю?  | |
| Догори | |
 |
| |
| Догори | |
 |
| Написано: 09 Квітня 2007 17:15 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
|
| Цитата: | | коли Гарі накурюється і бачить свою коханну на містку іде до неї | Швидше за все, було посиленя опіуму коноплею. В виду того, що більшість швидко призвичаюється до героїну - це не просто забавка з вогнем, швидше з блискавкою. Згадуючи Сару у лікарні... з амфітамінами бажано бути теж обережним.
Та я розділяю думку тих, що "Requiem for a Dream" не стільки про наркоту, скільки про долю, унікальність наданого нам життям шансу.
Queen-Mom, той комуняка - просто лох | |
| Догори | |
 |
| |
| Догори | |
 |
| Написано: 01 Квітня 2008 21:13 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
| фільм вразив гарний!!!! _________________ a life for a life | |
| Догори | |
 |
| Написано: 26 Червня 2008 19:51 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
| так, нашому тупому менталітету не дано зрозуміти такі глибокі фільми, як: "Реквієм за мрією", "Клас", "Серце Америки". Але такі є  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Липня 2008 23:01 Тема повідомлення: Фільм: "Реквієм за мрією" | |
| | Фільм класний, дуже сподобався, правда трохи важкий для сприйняття... | |
| Догори | |
 |
| |