| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 18 Лютого 2008 18:19 Тема повідомлення: Curious Labs Poser | |
| Корисна програма для моделювання людей в 3D. Я вмію трохи в ньому людинку моделювати, але толком не можу розібратися Допоможіть! _________________ І, сміливо простуючи серед злорадної тьми, Я до Пекла наближаюся, але навіть в безодні Я без жаху хапаю насолоду ! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 10 Липня 2008 12:36 Тема повідомлення: Curious Labs Poser | |
| ну видемо здесь понимающих в этом нет! _________________ пам па рам па па ))) | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Вересня 2008 12:41 Тема повідомлення: Curious Labs Poser | |
|
F@Ns написав(ла) (10 Липня 2008 07:36 ) : | | ну видемо здесь понимающих в этом нет! | видимо _________________ Я очень хорошое создание очень хорошее
ну если чесно когда я хожу в школу на уроках сижу когда скучьно я засыпаю когда мне на уроках на эстонцок говарят шутки я хохатать начинаю и с ума сходить когда у | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрована: 2008-08-19 Кількість пунктів: 921 Звідки: Україна | Написано: 06 Вересня 2008 13:04 Тема повідомлення: Curious Labs Poser | |
| | Цитата: |
ну видемо здесь понимающих в этом нет!
|
може й нема, але в нас українською говорять _________________ я живу як хочу...
я по життю йду одна...
сама собі господарка...
сама собі дурна коза... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 06 Вересня 2008 22:06 Тема повідомлення: Curious Labs Poser | |
| На жаль, не всі розуміють це.
До того ж Фонсу не раз на це звертали увагу. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 6952 Звідки: Україна | Написано: 07 Вересня 2008 13:40 Тема повідомлення: Re: Curious Labs Poser | |
| FatalDream написав(ла) (18 Лютого 2008 21:19 ) : | Корисна програма для моделювання людей в 3D. Я вмію трохи в ньому людинку моделювати, але толком не можу розібратися Допоможіть! |
Для тривимірних користуюсь максом. Але мене більше цікавлять тверді поверхні , переходь на макс, тоді чимось зможу допомогти  _________________ Обошелся с собою как-будто хреновый колдун - превратился в дерьмо, а как обратно незнаю... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 07 Вересня 2008 14:39 Тема повідомлення: Curious Labs Poser | |
| Та я знаю про макс, але моделювання на людському тілі круто. Ну, якщо нема тут однодумців то нічим не поможу... _________________ І, сміливо простуючи серед злорадної тьми, Я до Пекла наближаюся, але навіть в безодні Я без жаху хапаю насолоду ! | |
| Догори | |
 |
| |