| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 25 Лютого 2007 18:41 Тема повідомлення: Поясніть тупій де море?)))))) | |
| Люди, я не розумію, від чого залежить колір? ТОбто червоні це Індеец і Даян, а є ще... Зелені, Темні і Сині.
Від чого це залежить? Дайте де це прочитати або поясніть, будь-ласка.  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Лютого 2007 22:27 Тема повідомлення: Поясніть тупій де море?)))))) | |
| ну ти даєш!
бачиш на головній сторінці список користувачів під темами і після шоденників?
а в кінці сторінки написано..адміністратор, модератор, модератор чату, користувач..... вони виділені кольорами!
(це як розпізнання отруйних і не отруйних квіточок, комашок ) | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2004-10-23 Кількість пунктів: 18445 Звідки: Чилі | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Лютого 2007 23:12 Тема повідомлення: Поясніть тупій де море?)))))) | |
| | ДЯкую))) а синенькі? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Лютого 2007 23:14 Тема повідомлення: Поясніть тупій де море?)))))) | |
| | _ANIA_ написав(ла): | ну ти даєш!
бачиш на головній сторінці список користувачів під темами і після шоденників?
а в кінці сторінки написано..адміністратор, модератор, модератор чату, користувач..... вони виділені кольорами!
(це як розпізнання отруйних і не отруйних квіточок, комашок ) |
ОПА! дякую тобі великі! знайшла))) а я не бачила))) Дякую)) хоч ущербною вже не почуваюсь)  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 26 Лютого 2007 00:54 Тема повідомлення: Поясніть тупій де море?)))))) | |
| | Цитата: |
це як розпізнання отруйних і не отруйних квіточок, комашок
|
дякую на добрім слові
а сіренькі - то мертв'яки
ті хто вже догрався і тепер у бані париться  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 26 Лютого 2007 18:32 Тема повідомлення: Поясніть тупій де море?)))))) | |
| | Цитата: |
дякую на добрім слові
|
я ж любя ))) | |
| Догори | |
 |
| |