| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 10 Жовтня 2007 15:56 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
| Люди вважають, що гарна робота - це коли ти йдеш на неї із задоволенням, і повертаєшся додому у тому ж настрої. На роботі ми проводимо більшу частину свого життя (не рахуючи сон), тому саме работа має важливе значення щодо вашого самопочуття та психічного стану.
Чи задовольняє Вас ваша робота? Чи вважаєте ви, що час на роботі не витрачений даремно, має позитивний вплив на вас як особистість та не має негативного впливу щодо вашого самопочуття? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 10 Жовтня 2007 16:11 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
| | Цитата: |
Чи задовольняє Вас ваша робота? Чи вважаєте ви, що час на роботі не витрачений даремно, має позитивний вплив на вас як особистість та не має негативного впливу щодо вашого самопочуття?
|
Негативний вплив на самопочуття має будь-яка робота, навіть якщо просто лежати дого-довго і нічого не робити то руці і нозі позатікають і почуватися ви будете не найкраще, тож все добре в міру і ееожна робота має свої як + так і -, і тут важливо не лише те чого більше, ай те, чи дійсно це сфера в якій ти себе реалізовуєш і отримуєш від цього задоволення а не лише матеріальну винагороду
я своєю роботою цілком і повністю задоволена, хоч і бувають важкенькі дні, і здається все готовий залишити, але приходиш додому, ідеш вдуш, поніжешся в обіймах коханого і зранку з новими силами для півдкорення вершин на роботу просто летиш на крилах Ось так у мене  _________________ Помню-вчера, ценю-сегодня, от етого зависит мое "Завтра" | |
| Догори | |
 |
Мудрий Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 13943 Звідки: Україна | Написано: 15 Жовтня 2007 06:08 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
| у сковороди є тема сродної праці. якщо притримуватися цієї ідеї буде робота подобатися _________________ What if I say, I'm not like the others?
What if I say, I'm not "just another"?
What if I say, I will never surrender?
What is your place? You're just pretender | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Жовтня 2007 13:55 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
|
От скоро я iду на роботу, зараз менi не дуже хочеться, але сподiваюся менi сподобається. Бо без охоти робити дуже вашко. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 19 Жовтня 2007 10:26 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
От скоро я iду на роботу, зараз менi не дуже хочеться, але сподiваюся менi сподобається. Бо без охоти робити дуже вашко.
|
Якщо робота у тій сфері якою ти цікавишся, то вважай що вона тобі сподобається. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 19 Жовтня 2007 12:52 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
| | Та не дуже та сфера яку я хотiла, але поки що мушу там попразювати, щоб пiти туди де я хочу. | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-09-08 Кількість пунктів: 2417 Звідки: Україна | Написано: 19 Жовтня 2007 18:35 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
| Дуже важко зказати, чи подобається мені те місце ( в даному випадку школа), де я проводжу більшість свого часу, адже я просто до неї звик! Хоч, думаю, коли піду на роботу, то буду згадувати шкільні роки, як золотий час... _________________ Если звезды зажигают, значит это кому - нибудь нужно...
Маяковский© | |
| Догори | |
 |
| Написано: 20 Жовтня 2007 16:59 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
| | хм... я зараз навіть дуже люблю свою роботу) | |
| Догори | |
 |
| Написано: 20 Жовтня 2007 23:31 Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ??? | |
Дуже важко зказати, чи подобається мені те місце ( в даному випадку школа), де я проводжу більшість свого часу, адже я просто до неї звик! Хоч, думаю, коли піду на роботу, то буду згадувати шкільні роки, як золотий час...
|
Я дуже часто згадую школу i тi роки якi я там провела. I якщо б можна було б повернутися то я погодилася. Пiсля школи потрiбно багато , що обдумати, вибрати свiй подальший шлях але це так важко. Потрiбно подумати про все, але так щоб не зробити помилки i не зламати свого життя. А в школi таке життя було безпроблемне. | |
| Догори | |
 |
| |