Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо Пошук
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Форум » Різне » Флейм » Чи любите ви свою роботу ???
Нова тема   Відповісти
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
Valentun
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрований:
2007-09-20
Кількість пунктів: 1376

ПовідомленняНаписано: 10 Жовтня 2007 15:56
   Тема повідомлення: Чи любите ви свою роботу ???
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

Люди вважають, що гарна робота - це коли ти йдеш на неї із задоволенням, і повертаєшся додому у тому ж настрої. На роботі ми проводимо більшу частину свого життя (не рахуючи сон), тому саме работа має важливе значення щодо вашого самопочуття та психічного стану.
Чи задовольняє Вас ваша робота? Чи вважаєте ви, що час на роботі не витрачений даремно, має позитивний вплив на вас як особистість та не має негативного впливу щодо вашого самопочуття?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга
optumisto4ka
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2006-11-26
Кількість пунктів: 5358

ПовідомленняНаписано: 10 Жовтня 2007 16:11

Цитата:

Чи задовольняє Вас ваша робота? Чи вважаєте ви, що час на роботі не витрачений даремно, має позитивний вплив на вас як особистість та не має негативного впливу щодо вашого самопочуття?

Негативний вплив на самопочуття має будь-яка робота, навіть якщо просто лежати дого-довго і нічого не робити то руці і нозі позатікають і почуватися ви будете не найкраще, тож все добре в міру і ееожна робота має свої як + так і -, і тут важливо не лише те чого більше, ай те, чи дійсно це сфера в якій ти себе реалізовуєш і отримуєш від цього задоволення а не лише матеріальну винагороду

я своєю роботою цілком і повністю задоволена, хоч і бувають важкенькі дні, і здається все готовий залишити, але приходиш додому, ідеш вдуш, поніжешся в обіймах коханого і зранку з новими силами для півдкорення вершин на роботу просто летиш на крилах Ось так у мене icon_wink.gif
Невдаха
Мудрий
Мудрий

Зареєстрований:
2006-12-09
Кількість пунктів: 13943

ПовідомленняНаписано: 15 Жовтня 2007 06:08

у сковороди є тема сродної праці. якщо притримуватися цієї ідеї буде робота подобатися
What is your place? You're just pretender
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
maljvinka
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2007-05-11
Кількість пунктів: 5905

ПовідомленняНаписано: 16 Жовтня 2007 13:55

От скоро я iду на роботу, зараз менi не дуже хочеться, але сподiваюся менi сподобається. Бо без охоти робити дуже вашко.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Valentun
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрований:
2007-09-20
Кількість пунктів: 1376

ПовідомленняНаписано: 19 Жовтня 2007 10:26

Цитата:

От скоро я iду на роботу, зараз менi не дуже хочеться, але сподiваюся менi сподобається. Бо без охоти робити дуже вашко.

Якщо робота у тій сфері якою ти цікавишся, то вважай що вона тобі сподобається.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга
maljvinka
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2007-05-11

ПовідомленняНаписано: 19 Жовтня 2007 12:52

Та не дуже та сфера яку я хотiла, але поки що мушу там попразювати, щоб пiти туди де я хочу.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
h@mlet
Майстер
Майстер

Зареєстрований:
2007-09-08
Кількість пунктів: 2417

ПовідомленняНаписано: 19 Жовтня 2007 18:35

Дуже важко зказати, чи подобається мені те місце ( в даному випадку школа), де я проводжу більшість свого часу, адже я просто до неї звик! Хоч, думаю, коли піду на роботу, то буду згадувати шкільні роки, як золотий час...
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача
starik_Hatabych
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрований:
2007-04-05
Кількість пунктів: 1258

ПовідомленняНаписано: 20 Жовтня 2007 16:59

хм... я зараз навіть дуже люблю свою роботу)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Переглянути фотоальбом користувача
maljvinka
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2007-05-11

ПовідомленняНаписано: 20 Жовтня 2007 23:31

Цитата:

Дуже важко зказати, чи подобається мені те місце ( в даному випадку школа), де я проводжу більшість свого часу, адже я просто до неї звик! Хоч, думаю, коли піду на роботу, то буду згадувати шкільні роки, як золотий час...

Я дуже часто згадую школу i тi роки якi я там провела. I якщо б можна було б повернутися то я погодилася. Пiсля школи потрiбно багато , що обдумати, вибрати свiй подальший шлях але це так важко. Потрiбно подумати про все, але так щоб не зробити помилки i не зламати свого життя. А в школi таке життя було безпроблемне.
Догори
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Форум » Різне » Флейм » Чи любите ви свою роботу ???
Сторінка 1 з 1

Схожі теми:
   Форум   Тема   Автор   Останнє 
Немає нових повідомлень Флуд [ Голосування ] Я вас всіх люблю. А ви мене любите?
[Перейти до сторінки: 1, 2, 3...6, 7, 8, 9, 10, 11]
Galardo 04 Вересня 2008 08:14
Позитіффка Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини Українка намагалася продати свою дитину на органи
sirit77 16 Жовтня 2007 13:45
maljvinka Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новини Сьогодні розпочинає свою ходу Олімпійський вогонь
студен 24 Березня 2008 23:31
студен Переглянути останні повідомлення