| | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 18 Липня 2008 22:55 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| Я знаю,знаю...В таке досить важко повірити.Але давайте відкинемо всі сумніви.І просто повіримо.Є людина,яка може бачити мертвих.Вона цим не афішує.Мало хто про це знає.Вона ніяким чином не використовує цей чи то дар,чи то швидше прокляття.Воно не дає цій людині жити.Від кого в неї це?Від диявола,від Бога,це проста помилка природи,це їй дано "свише",воно гратиме якусь роль в житті цієї людини?Хто як думає,будь ласка,викладіть свої думки на екран)) _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2008-06-08 Кількість пунктів: 2582 Звідки: Україна | Написано: 18 Липня 2008 23:15 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
|
Воно таке існує справді, та Бог таким нікого ніколи не наділяв. Але є люди які мають контакт з "духами злоби піднебесної", які можуть розмовляти з померлими, передбачати майбутнє.
Були колись пророки, через яких говорив Бог та їх час закінчився. Залишилися темні сили і просто шарлатани | | | Догори | |  |
| Написано: 18 Липня 2008 23:20 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| Ну дана людина не передбачає нічого і не може розмовляти з ними,вона їх просто бачить і все.То від кого ж це? _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2008-06-08 Кількість пунктів: 2582 Звідки: Україна | Написано: 18 Липня 2008 23:22 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| | Може це тобі не сподобається, та вона мабуть "одержима". І про це кажу я - великий скептик | | | Догори | |  |
| Написано: 18 Липня 2008 23:25 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| Одержима чим? _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2008-06-08 Кількість пунктів: 2582 Звідки: Україна | Написано: 18 Липня 2008 23:34 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| | Ким - бісами - духами злоби піднебесної | | | Догори | |  |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11342 Звідки: Україна | Написано: 19 Липня 2008 08:48 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| ем...треба подумати.
По перше, чи може це бути від Бога?...
Я сумніваюсь...щоь не віриться.
Від диявола...а який сенс?
Щоб людина повірила в бога і почала йому молитися?...
Залишається: або вона бачить паралельні світи (життя ж після смерті має бути), або це просто особливий тип психічної хвороби (глюки), або він працює сторожом на кладовищі і бачить мертвих, коли тих хоронять (і тому він з ними не може розмовляти). _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | | | Догори | |  |
| Написано: 19 Липня 2008 09:03 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| Я думаю, що це не хвороба, просто деякі люди мають надзвичайні здібності.
Це, мабуть, означає, що вони розвинули (можливо, ще в попередньому втіленні) ті органи чуттів, які в нас поки що "дрімають".
Конкретно в цьому випадку, людина бачить четвертий вимір - потойбічний світ, який існує поряд з нами в часі та просторі (напевно), але ми просто його не можемо сприймати, бо наші сенсорні аналізатори його не відчувають (наприклад, як деякі надвисокі звуки).
А від бога це все чи ні - питання віри або здорового глузду...
по-моєму, таким цікавилися тільки в Середньовіччі - щоб знати, кого спалити на вогнищі, а кому поклонятися... | | | Догори | |  |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11342 Звідки: Україна | Написано: 19 Липня 2008 09:17 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| | Цитата: |
Це, мабуть, означає, що вони розвинули (можливо, ще в попередньому втіленні) ті органи чуттів, які в нас поки що "дрімають".
|
органи сприйняття розвинула, а органи опрацювання інформації - ні...от і ходить, бідна, страждає через це.
але мені цікаво - такі здібності у цієї людини були з дитинства, чи відкрилися лише у зрілому віці? _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | | | Догори | |  |
| Написано: 19 Липня 2008 10:42 Тема повідомлення: Від диявола чи Бога? | |
| Воно_є написав(ла) (18 Липня 2008 23:34 ) : | | Ким - бісами - духами злоби піднебесної |
Та вона вроді як нічого ненормального не робить,то чого бісами? _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | | | Догори | |  | | | Схожі теми: | | Форум | Тема | Автор | Останнє |  | Релігія | Вiра...чи вiрите ви в Бога?? [Перейти до сторінки: 1, 2, 3...12, 13, 14, 15, 16, 17] | glamurkiss | 01 Липня 2009 20:24 mihole  |  | Психологія та Філософія | [ Голосування ] Бог створив людину - Чи людина створила Бога ??? [Перейти до сторінки: 1, 2, 3...12, 13, 14, 15, 16, 17] | Shadow_of_Time | 09 Червня 2008 12:33 туман-туман  |  | Психологія та Філософія | Людина - творець Бога? [Перейти до сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8] | туман-туман | 07 Серпня 2008 22:54 chemicalling  |  | |