| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 05 Вересня 2007 09:02 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
| Керівництво 5-го каналу змусило написати заяву про звільнення за власним бажанням журналіста та ведучого І. Слісаренка
Як повідомив сам журналіст, це сталося після того, як в ефірі новин Слісаренко подав інформацію про навчання дочок президента Ющенка та вартості навчання у приватній школі.
Спочатку від журналіста вимагали пояснювальну записку щодо цієї інформації, однак пізніше, попросили написати заяву про звільнення за власним бажанням. Телеведучий пояснив, що ця інформація є відкритою для інших ЗМІ.
Ігор Слісаренко працював на «5 каналі» з квітня 2004 року - впродовж трьох з половиною років був незмінним ведучим новин.
http://imi.org.ua/ | |
| Догори | |
 |
Мудрий Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 10101 Звідки: Україна | Написано: 05 Вересня 2007 09:43 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
| Свобода слова.... Тільки слово не те що треба було сказане... _________________ «Если меня спросят, почему в моем сердце нет никакой религии, то я отвечу, что я утратил ее по вине самой же религии.» | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Вересня 2007 09:51 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
| Мені б теж не сподобалось, якби на весь світ об'явили, де навчаються мої діти, і скільки я за це сплачую.
Існують же якісь норми? Тим паче, що повідомив він про дітей першої в країні людини. | |
| Догори | |
 |
Мудрий Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 10101 Звідки: Україна | Написано: 05 Вересня 2007 10:06 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
| | Iro4k@222 написав(ла): | Мені б теж не сподобалось, якби на весь світ об'явили, де навчаються мої діти, і скільки я за це сплачую.
Існують же якісь норми? Тим паче, що повідомив він про дітей першої в країні людини. |
Дійсно, розтрубили на весь світ!!! А чому це має бути таємницею? Я був би здивований, якби ці діти ходили у звичайну київську школу... Можна подумати, що вони навчаються, одягаються, живуть та відпочивають за татусеву зарплатню... Такі речі ПОТРІБНО розголошувати, нехай народ знає як живуть його керівники... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Вересня 2007 10:09 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
|
Не в тому справа.
Тепер кожен божевільний знатиме, де цих дітей можна підстерегти.
Чи щось таке  | |
| Догори | |
 |
Мудрий Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 10101 Звідки: Україна | Написано: 05 Вересня 2007 10:15 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
| | Iro4k@222 написав(ла): | Не в тому справа.
Тепер кожен божевільний знатиме, де цих дітей можна підстерегти.
Чи щось таке  |
Ага, підстерегти, викрасти... і в якості викупу вимагати у їхнього хрещеного шоколадних зайців тонни три...  | |
| Догори | |
 |
| |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Вересня 2007 14:53 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
| | Iro4k@222 написав(ла): | Мені б теж не сподобалось, якби на весь світ об'явили, де навчаються мої діти, і скільки я за це сплачую.
Існують же якісь норми? Тим паче, що повідомив він про дітей першої в країні людини. |
Присягу принца Вільяма у військовому учбовому заклдаі транслювали на весь світ;королевська родина ніколи не робила таємниці з місць навчань своїх дітей.Доречі, те ж саме і з родинами лідерів багатьох краін.
Невже ви не розумієте, чому так?Родина президента живе на наші з вами гроші, невже вам байдуже, яким чином вони витрачаються і в якому обсязі?
В цьому випадку це поганий показник для Ющенка у всіх відношеннях | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Вересня 2007 14:54 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
|
було б дуже дивно, якби вказали реальну причину... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Вересня 2007 16:03 Тема повідомлення: 5-й канал звільнив телеведучого Ігоря Слісаренка | |
| | sirit77 написав(ла): |
було б дуже дивно, якби вказали реальну причину... |
А яка реальна?
Порушив умови контракту (чи що в них там) - відповідай! | |
| Догори | |
 |
| |