| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 11 Лютого 2007 13:10 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| Зважаючи на потужне витіснення плівкових фотокамер цифровими останнім часом, компанія Kodak вирішила відмовитися від випуску фотоплівки.
Виконавчий директор Kodak Антоніо Перес вважає, що звичайній плівці залишилося жити недовго, перевага віддається цифровим фотографіям. На даний момент єдиним потужним споживачем плівки в США залишається Голлівуд, але американські кіностудії поступово переходять на повністю цифровий спосіб випуску фільмів.
У компанії Kodak планують продати бізнес по виробництву фотоплівки. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Лютого 2007 13:35 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| От халепа...Я завжди використовувала цi фотоплiвки, тепер мушу шукати щось бiльш-менш якiсне iнших виробникiв. Часи настали геть НЕромантичнi - цифровi  _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Лютого 2007 13:45 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| я цю новину саме на тебе й розраховула
дійсно шкода
з появою цифрового фото, комп'ютерної техніки та програмного забезпечення для обробки графіки мені здається і професіонали скоро зникнуть
адже гарний кадр потрібно бачити, а не 10 разів переклацувати а потім ще й домальовувати _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
Мудрий Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 13958 Звідки: Україна | Написано: 11 Лютого 2007 15:13 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| Міняються часи. Нічого не поробиш  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Лютого 2007 17:02 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| ага...скоро, можливо, звуки музичних iнструментiв синтезуватимуть тiльки на комп´ютерi (вiд дудки до скрипки ) i виробники музичних iнструментiв заявлять, що виробляти, скажiмо, струни - не вигiдно
Або ж щезнуть з продажу пензлики та фарби, тому що iснуватиме лише комп´ютерна графiка...ААААААА!!!
 _________________ калинова кров — така ж крута,
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Лютого 2007 18:22 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
|
невдале порівняння _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Лютого 2007 18:26 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| ...це каже людина, яка багато працює iз комп´ютером, тому зауваження я iгнорую. Можна?
Хоча, якщо вiдверто, таке може наснитися якоЇсь недоброЇ ночi  _________________ калинова кров — така ж крута,
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2004-10-23 Кількість пунктів: 18445 Звідки: Чилі | Написано: 11 Лютого 2007 18:32 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| | Indeez написав(ла): | | невдале порівняння | Але логічне
Хоча думаю, нічого подібного не станеться.. Все, як і раніше буде існувати.. Але не буде популярним.. Це ж мистецтво А мистецтво безсмертне  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Лютого 2007 19:21 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| а хіба я заперечувала чиюсь логіку?))
струни використовуються як для електричних інструментів так і для акустичних...
але якщо розглядати цей приклад, то що ви більше цінуєте справжнього майстра що дає живий концерт, чи того хто стрибає по сцені під фанеру?
і все ж таки що я хотіла сказати?
краще ви скажіть яка різниця між фото і малюнком?  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Лютого 2007 19:31 Тема повідомлення: Фотоплівки скоро вже не буде | |
| | Indeez написав(ла): | і все ж таки що я хотіла сказати?
краще ви скажіть яка різниця між фото і малюнком?  |
Цитати, якi можуть допомогти:
Photograph: a picture painted by the sun without instruction in art. ~Ambrose Bierce
A good snapshot stops a moment from running away. ~Eudora Welty
Фотографiя може дивувати - iнколи ти бачиш на нiй те, чого не бачив ранiше без камери, фото може приготувати безлiч несподiванок!  _________________ калинова кров — така ж крута,
| Догори | |
 |
| |