| |
| Автор | Повідомлення |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 10900 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 12:12 Тема повідомлення: Плагіат на РЦ-СВІТІ | |
| На жаль сьогодні мені довелося зіткнутися з таким явищем, як плагіат віршів в розділі "Поезія".
Один із "авторів" виклав від свого імені в останні кілька днів три вірші зарубіжних та українських поетів. Такий інцидент дуже неприємний.
Надалі, щоб такого не повторилося, я пропоную про усі вірші, помічені в плагіаті, писати в ось цій темі. Ми маємо знати своїх "героїв". Надіюся, хоч це стане пересторогою для таких недобросовісних "поетів".
Щоб це перевірити, достатньо ввести один або декілька рядків підозрілого вірша в пошукову систему і взяти їх в лапки.
Хоча я надіюся, що такого більше не повториться. | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 4558 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 12:34 Тема повідомлення: Плагіат на РЦ-СВІТІ | |
| Модератора в той розділ треба, та й все. Он на рос порталі ця тема теж у свій час була актуальна... _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 10900 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 12:53 Тема повідомлення: Плагіат на РЦ-СВІТІ | |
| Та можна навіть і без модератора обійтися, по моєму...професійні вірші одразу ж відчуваються. А перевірити оригінальність можна лише за 5 хвилин, тим більше що ніхто не хоче бути обманутим...тому думаю, можна без нього.
А з другої сторони віршів за день поступає небагато, і людина, яка хоча б раз в день заходить на сайт, повинна справитися. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 21 Серпня 2008 14:22 Тема повідомлення: Плагіат на РЦ-СВІТІ | |
|
| Цитата: |
Надалі, щоб такого не повторилося, я пропоную про усі вірші, помічені в плагіаті, писати в ось цій темі.
|
давайте посилання _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 10900 Звідки: Україна | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 21:18 Тема повідомлення: Плагіат на РЦ-СВІТІ | |
| Так цих віршів вже не існує.
Хоч скажіть, як вони називалися? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| |