| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 18 Травня 2007 15:15 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| Привіт хто з Києва чи взагалі десь поблизу!Хочу познайомитись, з дівчиною, бажано грошовитою і з квартирою, більше нічого не цікавить))))Хто молодий і цікавий заходьте виставляєм фото , моє побачите теж.Рухаємся..............  | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрована: 2007-04-20 Кількість пунктів: 813 Звідки: Україна | Написано: 18 Травня 2007 16:50 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| | Здається ти занадто самовпевнений... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 18 Травня 2007 20:12 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| | Загублена написав(ла): | | Здається ти занадто самовпевнений... |
Ага прямо в яблучко...!  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 19 Травня 2007 13:44 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
|
А менi здається, вiн просто надто чесний Чекаємо на "кандидаток"  _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрований: 2007-04-08 Кількість пунктів: 648 Звідки: Україна | Написано: 19 Травня 2007 15:36 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| Так, і би хотів на це пподивитись!  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 19 Травня 2007 19:15 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| Менi також дуже хотiлося б побачити тих ...  | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-03-02 Кількість пунктів: 3356 Звідки: Україна | Написано: 20 Травня 2007 10:42 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| | PROSTONicK написав(ла): | Привіт хто з Києва чи взагалі десь поблизу!Хочу познайомитись, з дівчиною, бажано грошовитою і з квартирою, більше нічого не цікавить))))Хто молодий і цікавий заходьте виставляєм фото , моє побачите теж.Рухаємся..............  |
Ну нормально!!!
Не зрозуміло лиш одного : до чого тут слово - хто молодий!!!!
В хлопця хороше почуття гомору. | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 6952 Звідки: Україна | Написано: 13 Червня 2007 11:33 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| Оригінальний підхід до пошуку грошей та квартири...  _________________ Обошелся с собою как-будто хреновый колдун - превратился в дерьмо, а как обратно незнаю... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Червня 2007 16:12 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| | Цитата: |
Привіт хто з Києва чи взагалі десь поблизу!Хочу познайомитись, з дівчиною, бажано грошовитою і з квартирою, більше нічого не цікавить))))Хто молодий і цікавий заходьте виставляєм фото , моє побачите теж.Рухаємся...........
|
А в тебе щось є з цього що ти шукаєш? | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 6952 Звідки: Україна | Написано: 14 Червня 2007 07:38 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| | maljvinka написав(ла): |
А в тебе щось є з цього що ти шукаєш? |
А нвіщо тоді було б шукати, якби в нього все це було?....  | |
| Догори | |
 |
| |