Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо Пошук
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Форум » Знайомства та романтика » Знайомства » Познайомлюсь з тобою.
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
PROSTONicK
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрований:
2006-11-27
Кількість пунктів: 1901

ПовідомленняНаписано: 04 Червня 2008 21:11
   Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою.
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

смертяка написав(ла) (02 Червня 2008 17:23 ) :
це ти просто дуру шукаєш яку використати можна.Та я б тобі яйця відрізала такому хорошому!
Чекаи сонечко!)))А доречi ставаi у чергу!)))
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
смертяка
Ветеран
Ветеран

Зареєстрована:
2008-06-02
Кількість пунктів: 836

ПовідомленняНаписано: 05 Червня 2008 13:20

Та ти що...померти вже краще.Знаєш ти або прикалуєшся або в тебе проблемиз дівчатами,бо коли було б не так,ти б нікого не шукав,а давно б вже знайшов.А що тобі з її квартири?Уяви:є квартира,машина,гроші але ВОНА ніяка.Ти будеш з нею,адже саме цього шукаєш.,навіть одрешешся.Після цьої казки щось трапляється і ви втрачаєте все крім одне одного,що тоді?Покинеш і будеш шукати іншу?Якийсь замкнутий трикутник.Ти ж напевне не чув ніколи,що щастя не в грошах.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
PROSTONicK
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрований:
2006-11-27
Кількість пунктів: 1901

ПовідомленняНаписано: 10 Червня 2008 22:30

смертяка написав(ла) (05 Червня 2008 15:20 ) :
Та ти що...померти вже краще.Знаєш ти або прикалуєшся або в тебе проблемиз дівчатами,бо коли було б не так,ти б нікого не шукав,а давно б вже знайшов.А що тобі з її квартири?Уяви:є квартира,машина,гроші але ВОНА ніяка.Ти будеш з нею,адже саме цього шукаєш.,навіть одрешешся.Після цьої казки щось трапляється і ви втрачаєте все крім одне одного,що тоді?Покинеш і будеш шукати іншу?Якийсь замкнутий трикутник.Ти ж напевне не чув ніколи,що щастя не в грошах.
Сонечко так це не в мене пролблеми я бачу))))Не сприймай все так близько до серця)Гроші не головне але без важко,а я полегшую собі життя,роюлю користь і собі і іншим)А з ьдівчатами в мене проблема страшеннаБможливо ти мені допоможеш бо сам не справлюсь)))А ти сипатяга хоть можливо до тебе підтесатись))))
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
sova67
Свій
Свій

Зареєстрований:
2007-09-26
Кількість пунктів: 172

ПовідомленняНаписано: 03 Серпня 2008 16:34

icon_biggrin.gif ти дивись, скоро бійка почнеться серед дівчат. А ти PROSTONicK не боїшся що тебе вичислять, і якась візьме і приїде? по статистикі зараз припадає приблизно 9 дівчат на хлопця.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства
chemicalling
Майстер
Майстер

Зареєстрований:
2007-12-24
Кількість пунктів: 3199

ПовідомленняНаписано: 03 Серпня 2008 21:15

Щось в тебе дуже некуоректна статистика.
Оскільки, на сьогоднішній день, процент чоловічого начелення десь 46 %, а жіночого - 54%.
То як жеж може на одного хлопця припадати аж 9 дівчат?
FatalDream
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрована:
2007-11-11
Кількість пунктів: 1588

ПовідомленняНаписано: 03 Серпня 2008 22:52

chemicalling
Майстер
Майстер

Зареєстрований:
2007-12-24
Кількість пунктів: 3199

ПовідомленняНаписано: 03 Серпня 2008 22:54

Справді - смішно.
sova67
Свій
Свій

Зареєстрований:
2007-09-26
Кількість пунктів: 172

ПовідомленняНаписано: 04 Серпня 2008 06:53

відкинь ідіотів (є такі), наркоманів, алкоголіків, а короче я говорю за статистику нормальних, хто не віре спитайте в дівчаток вони підтвердять мої слова, дівчатка хто підтвердить мої слова? icon_razz.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства
luidgi
Філософ
Філософ

Зареєстрований:
2006-07-09
Кількість пунктів: 6952

ПовідомленняНаписано: 04 Серпня 2008 07:00

Коло бажаючих вже окреслене, тепер буде проводитись конкурс на квартиру в кращому районі? icon_lol.gif icon_cool.gif
Ірбіс
Постоялець
Постоялець

Зареєстрована:
2008-07-23
Кількість пунктів: 458

ПовідомленняНаписано: 04 Серпня 2008 09:19

ам... і я познайомлюсь, а з ким?=)

тілкьи я кусаюсь
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Форум » Знайомства та романтика » Знайомства » Познайомлюсь з тобою.
Сторінка 10 з 12 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12   далі