| | Познайомлюсь з тобою. | new | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 04 Червня 2008 21:11 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| смертяка написав(ла) (02 Червня 2008 17:23 ) : | | це ти просто дуру шукаєш яку використати можна.Та я б тобі яйця відрізала такому хорошому! | Чекаи сонечко!)))А доречi ставаi у чергу!))) | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрована: 2008-06-02 Кількість пунктів: 836 Звідки: Україна | Написано: 05 Червня 2008 13:20 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
|
Та ти що...померти вже краще.Знаєш ти або прикалуєшся або в тебе проблемиз дівчатами,бо коли було б не так,ти б нікого не шукав,а давно б вже знайшов.А що тобі з її квартири?Уяви:є квартира,машина,гроші але ВОНА ніяка.Ти будеш з нею,адже саме цього шукаєш.,навіть одрешешся.Після цьої казки щось трапляється і ви втрачаєте все крім одне одного,що тоді?Покинеш і будеш шукати іншу?Якийсь замкнутий трикутник.Ти ж напевне не чув ніколи,що щастя не в грошах. | | | Догори | |  |
| Написано: 10 Червня 2008 22:30 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| смертяка написав(ла) (05 Червня 2008 15:20 ) : | | Та ти що...померти вже краще.Знаєш ти або прикалуєшся або в тебе проблемиз дівчатами,бо коли було б не так,ти б нікого не шукав,а давно б вже знайшов.А що тобі з її квартири?Уяви:є квартира,машина,гроші але ВОНА ніяка.Ти будеш з нею,адже саме цього шукаєш.,навіть одрешешся.Після цьої казки щось трапляється і ви втрачаєте все крім одне одного,що тоді?Покинеш і будеш шукати іншу?Якийсь замкнутий трикутник.Ти ж напевне не чув ніколи,що щастя не в грошах. | Сонечко так це не в мене пролблеми я бачу))))Не сприймай все так близько до серця)Гроші не головне але без важко,а я полегшую собі життя,роюлю користь і собі і іншим)А з ьдівчатами в мене проблема страшеннаБможливо ти мені допоможеш бо сам не справлюсь)))А ти сипатяга хоть можливо до тебе підтесатись)))) | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрований: 2007-09-26 Кількість пунктів: 172 Звідки: Україна | Написано: 03 Серпня 2008 16:34 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| ти дивись, скоро бійка почнеться серед дівчат. А ти PROSTONicK не боїшся що тебе вичислять, і якась візьме і приїде? по статистикі зараз припадає приблизно 9 дівчат на хлопця. | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 03 Серпня 2008 21:15 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| Щось в тебе дуже некуоректна статистика.
Оскільки, на сьогоднішній день, процент чоловічого начелення десь 46 %, а жіночого - 54%.
То як жеж може на одного хлопця припадати аж 9 дівчат? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
| Написано: 03 Серпня 2008 22:52 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
|  _________________ І, сміливо простуючи серед злорадної тьми, Я до Пекла наближаюся, але навіть в безодні Я без жаху хапаю насолоду ! | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 03 Серпня 2008 22:54 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| Справді - смішно. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрований: 2007-09-26 Кількість пунктів: 172 Звідки: Україна | Написано: 04 Серпня 2008 06:53 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| відкинь ідіотів (є такі), наркоманів, алкоголіків, а короче я говорю за статистику нормальних, хто не віре спитайте в дівчаток вони підтвердять мої слова, дівчатка хто підтвердить мої слова?  | | | Догори | |  |
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 6952 Звідки: Україна | Написано: 04 Серпня 2008 07:00 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| Коло бажаючих вже окреслене, тепер буде проводитись конкурс на квартиру в кращому районі?  _________________ Обошелся с собою как-будто хреновый колдун - превратился в дерьмо, а как обратно незнаю... | | | Догори | |  |
| Написано: 04 Серпня 2008 09:19 Тема повідомлення: Познайомлюсь з тобою. | |
| ам... і я познайомлюсь, а з ким?=)
тілкьи я кусаюсь  _________________ .......у свому маленькому світі....... | | | Догори | |  | | | |