| Автор | Повідомлення |
maljvinka
Зареєстрована: 2007-05-11 Кількість пунктів: 5659 Звідки: Німеччина
| | Написано: 14 Вересня 2007 21:31 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Шрами - це дуже дуже боляче. | |
|
Невдаха
Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 9369 Звідки: Україна
| | Написано: 17 Вересня 2007 07:46 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| шрами не болять, якщо їх не зачіпати _________________ Если певрая и поселдняя буквы нахоядтся в правлиьном месте, все остаьлные могут быть переуптаны, но всё равно ты можешь проитчать без пролбем. Это потому что мы читаем не каджую букву поотдлеьности, а целые слова и смыолсвые единицы. | |
|
maljvinka
| | Написано: 18 Вересня 2007 08:37 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Виходить по твоiм словам минуле кохання повертати не варто, щоб не зачiпати шрами. Ура, у мене є однодумець. | |
|
Загублена
Зареєстрована: 2007-04-20 Кількість пунктів: 813 Звідки: Україна
| | Написано: 18 Вересня 2007 09:55 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| А чи не здається вам, що людина може дуже страждати без минулого, і якщо їй дати шанс повернути все, то це зробить її найчасливішою у світі....
Хоча я схиляюсь до теорії про "забути все"...!!! Адже це дуже важко... | |
|
angellts
Зареєстрована: 2007-04-20 Кількість пунктів: 4977 Звідки: Україна
| | Написано: 18 Вересня 2007 17:50 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
|
maljvinka написав(ла) (18 Вересня 2007 09:37 ) : | | Виходить по твоiм словам минуле кохання повертати не варто, щоб не зачiпати шрами. Ура, у мене є однодумець. |
І не один. Я теж дотримуюсь думки, що минуле має бути минулим. | |
|
maljvinka
| | Написано: 18 Вересня 2007 18:59 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | I ворушити його це зайвий клапiт для свого здоров´я. | |
|
be_kissable
Зареєстрована: 2007-09-20 Кількість пунктів: 344 Звідки: Україна
| | Написано: 20 Вересня 2007 08:20 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| я тож думаю, що минуле кохання є минулим і робити його теперішнім немає сенсу, бо з того і так нічого не вийде хіба що дружба дуже міцна... _________________ Vivere memento! | |
|
maljvinka
| | Написано: 20 Вересня 2007 10:39 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Ура в мене є ще один однодумець. | |
|
Luna_Vitali
Зареєстрована: 2007-09-20 Кількість пунктів: 73 Звідки: Україна
| | Написано: 20 Вересня 2007 17:16 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| Минуле кохання не повернеш! Можна тільки повернути минулого коханого... Але ніколи стосунки і почуття не будуть такими, як раніше. Можуть бути кращими чи гіршими, але ідетичними не будуть. То чи варто задаватися такими питаннями? Адже люди міняються і міняються обставини. Хіба не так? Можу навести приклад: я сама хотіла повернути минуле кохання, скажемо так. Я зателефонувала на мобільний *минулому коханому*, а трубку взяв його брат і сказав, що того я ще не скоро побачу, бо він ?допився* до того, що його відвезли в психушку.
Людина змінилася, змінилися почуття, хоч я і впевнена, що він кохає мене досі...
 _________________ LunaTIK | |
|
maljvinka
| | Написано: 20 Вересня 2007 17:20 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Минуле кохання не кожна людина може перенести. Скривдити i образити людину дуже просто, а от повернути......треба багато зусиль i то не знаю чи кожен схоче того самого повернення. | |
|