Увага, це версія для друку, оригінал ви знайдете тут:
http://forum.rc-svit.com/chi-mozhlivo-povernuti-minule-kohannja-topic1810266

RC-SVIT.com » Форум » Знайомства та романтика » Любовний флейм » Чи можливо повернути минуле кохання???
Автор Повідомлення
maljvinka

Зареєстрована:
2007-05-11
Кількість пунктів: 5659

Написано: 14 Вересня 2007 21:31   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Шрами - це дуже дуже боляче.

Невдаха

Зареєстрований:
2006-12-09
Кількість пунктів: 9369

Написано: 17 Вересня 2007 07:46   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

шрами не болять, якщо їх не зачіпати
Если певрая и поселдняя буквы нахоядтся в правлиьном месте, все остаьлные могут быть переуптаны, но всё равно ты можешь проитчать без пролбем. Это потому что мы читаем не каджую букву поотдлеьности, а целые слова и смыолсвые единицы.

maljvinka

Зареєстрована:
2007-05-11

Написано: 18 Вересня 2007 08:37   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Виходить по твоiм словам минуле кохання повертати не варто, щоб не зачiпати шрами. Ура, у мене є однодумець.

Загублена

Зареєстрована:
2007-04-20
Кількість пунктів: 813

Написано: 18 Вересня 2007 09:55   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

А чи не здається вам, що людина може дуже страждати без минулого, і якщо їй дати шанс повернути все, то це зробить її найчасливішою у світі....

Хоча я схиляюсь до теорії про "забути все"...!!! Адже це дуже важко...

angellts

Зареєстрована:
2007-04-20
Кількість пунктів: 4977

Написано: 18 Вересня 2007 17:50   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

maljvinka написав(ла) (18 Вересня 2007 09:37 ) :
Виходить по твоiм словам минуле кохання повертати не варто, щоб не зачiпати шрами. Ура, у мене є однодумець.

І не один. Я теж дотримуюсь думки, що минуле має бути минулим.

maljvinka

Зареєстрована:
2007-05-11

Написано: 18 Вересня 2007 18:59   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

I ворушити його це зайвий клапiт для свого здоров´я.

be_kissable

Зареєстрована:
2007-09-20
Кількість пунктів: 344

Написано: 20 Вересня 2007 08:20   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

я тож думаю, що минуле кохання є минулим і робити його теперішнім немає сенсу, бо з того і так нічого не вийде хіба що дружба дуже міцна...

maljvinka

Зареєстрована:
2007-05-11

Написано: 20 Вересня 2007 10:39   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Ура в мене є ще один однодумець.

Luna_Vitali

Зареєстрована:
2007-09-20
Кількість пунктів: 73

Написано: 20 Вересня 2007 17:16   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Минуле кохання не повернеш! Можна тільки повернути минулого коханого... Але ніколи стосунки і почуття не будуть такими, як раніше. Можуть бути кращими чи гіршими, але ідетичними не будуть. То чи варто задаватися такими питаннями? Адже люди міняються і міняються обставини. Хіба не так? Можу навести приклад: я сама хотіла повернути минуле кохання, скажемо так. Я зателефонувала на мобільний *минулому коханому*, а трубку взяв його брат і сказав, що того я ще не скоро побачу, бо він ?допився* до того, що його відвезли в психушку.
Людина змінилася, змінилися почуття, хоч я і впевнена, що він кохає мене досі...

maljvinka

Зареєстрована:
2007-05-11

Написано: 20 Вересня 2007 17:20   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Минуле кохання не кожна людина може перенести. Скривдити i образити людину дуже просто, а от повернути......треба багато зусиль i то не знаю чи кожен схоче того самого повернення.

RC-SVIT.com » Форум » Знайомства та романтика » Любовний флейм » Чи можливо повернути минуле кохання??? Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
Сторінка 2 з 7

Увага, це версія для друку, оригінал ви знайдете тут:
http://forum.rc-svit.com/chi-mozhlivo-povernuti-minule-kohannja-topic1810266

© 2006-2008 RC-SVIT.com

Abuse