Увага, це версія для друку, оригінал ви знайдете тут:
http://forum.rc-svit.com/chi-mozhlivo-povernuti-minule-kohannja-topic1810266

RC-SVIT.com » Форум » Знайомства та романтика » Любовний флейм » Чи можливо повернути минуле кохання???
Автор Повідомлення
SunnyAlenka

Зареєстрована:
2008-03-19
Кількість пунктів: 271

Написано: 19 Березня 2008 13:00   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Повернути можливо, якщо поставити це собі за ціль життя!Але коли протягом двох років я намагалася його повернути: то іноді я навіть і не знала чого я хотіла більше: повернути кохання чи просто дійти до своєї цілі! все ж таки я повернула! зараз я з цією людиною! але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль!

angellts

Зареєстрована:
2007-04-20
Кількість пунктів: 4977

Написано: 22 Березня 2008 15:04   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

SunnyAlenka написав(ла) (19 Березня 2008 13:00 ) :
Повернути можливо... то іноді я навіть і не знала чого я хотіла більше: повернути кохання чи просто дійти до своєї цілі! все ж таки я повернула! зараз я з цією людиною! але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль!

100% правди

Shadow_of_Time

Зареєстрований:
2007-08-28
Кількість пунктів: 993

Написано: 22 Березня 2008 15:10   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Цитата:

але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль!

Чим довше ти будеш це вирішувати тим гірше буде для вас обох!!!

туман-туман

Зареєстрований:
2008-01-02
Кількість пунктів: 10900

Написано: 22 Березня 2008 15:14   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Цитата:

зараз я з цією людиною! але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль!

Shadow_of_Time правий. Не треба над цим думати, просто насолоджуйся життям і все... а то людина таке звірятко, що має манію створювати собі проблеми на рівному місці, а потім кусати собі лікті і говорити, що життя не вдалося...

JaneDow

Зареєстрована:
2008-03-12
Кількість пунктів: 266

Написано: 22 Березня 2008 15:49   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Стоит ли?Почему бы просто не вспомнить хорошее и не улыбнуться...а люди лепят что то из того что стало нечем.

angellts

Зареєстрована:
2007-04-20

Написано: 24 Березня 2008 11:39   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

JaneDow написав(ла) (22 Березня 2008 15:49 ) :
Стоит ли?Почему бы просто не вспомнить хорошее и не улыбнуться...а люди лепят что то из того что стало нечем.

100%-істина.

я+ти=емо

Зареєстрована:
2008-04-19
Кількість пунктів: 578

Написано: 17 Травня 2008 13:41   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Минуле хай залишається минулим треба йти в крок з майбутнім

Якщо ти пишеш геніально,то купи собі дві ручки!

angellts

Зареєстрована:
2007-04-20

Написано: 17 Травня 2008 19:39   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

майже всі прийшли до однієї думки - не варто, минуле нехай залишиться минулим icon_exclaim.gif

33нещастя

Зареєстрована:
2008-07-01
Кількість пунктів: 1538

Написано: 03 Липня 2008 14:11   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

Після розриву нема більше сенсу зустрічатись знову.Провірено на мені.3рази розривала стосунки і 3 рази починала їх заново.Лишились друзями,хоча краще сказати знайомими.А одна мудра людина сказала
Не варто плямувати почуття кохання дружбою...

інеска

Зареєстрована:
2008-05-20
Кількість пунктів: 2102

Написано: 05 Липня 2008 14:07   Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання???

НЕ треба?А жаль.Та можливо це на краще.

RC-SVIT.com » Форум » Знайомства та романтика » Любовний флейм » Чи можливо повернути минуле кохання??? Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
Сторінка 4 з 7

Увага, це версія для друку, оригінал ви знайдете тут:
http://forum.rc-svit.com/chi-mozhlivo-povernuti-minule-kohannja-topic1810266

© 2006-2008 RC-SVIT.com

Abuse