| Автор | Повідомлення |
SunnyAlenka
Зареєстрована: 2008-03-19 Кількість пунктів: 271 Звідки: Україна
| | Написано: 19 Березня 2008 13:00 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Повернути можливо, якщо поставити це собі за ціль життя!Але коли протягом двох років я намагалася його повернути: то іноді я навіть і не знала чого я хотіла більше: повернути кохання чи просто дійти до своєї цілі! все ж таки я повернула! зараз я з цією людиною! але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль! | |
|
angellts
Зареєстрована: 2007-04-20 Кількість пунктів: 4977 Звідки: Україна
| | Написано: 22 Березня 2008 15:04 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
|
SunnyAlenka написав(ла) (19 Березня 2008 13:00 ) : | | Повернути можливо... то іноді я навіть і не знала чого я хотіла більше: повернути кохання чи просто дійти до своєї цілі! все ж таки я повернула! зараз я з цією людиною! але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль! |
100% правди | |
|
Shadow_of_Time
Зареєстрований: 2007-08-28 Кількість пунктів: 993 Звідки: Україна
| | Написано: 22 Березня 2008 15:10 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Цитата: |
але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль!
|
Чим довше ти будеш це вирішувати тим гірше буде для вас обох!!! _________________ Говорять що НАДІЯ помирає останньою!!!
Я вбив би її ПЕРШОЮ!!! | |
|
туман-туман
Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 10900 Звідки: Україна
| | Написано: 22 Березня 2008 15:14 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Цитата: |
зараз я з цією людиною! але досі не знаю чи він для мене кохана людина чи нагорода за поставлену ціль!
|
Shadow_of_Time правий. Не треба над цим думати, просто насолоджуйся життям і все... а то людина таке звірятко, що має манію створювати собі проблеми на рівному місці, а потім кусати собі лікті і говорити, що життя не вдалося... _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | |
|
JaneDow
Зареєстрована: 2008-03-12 Кількість пунктів: 266 Звідки: Україна
| | Написано: 22 Березня 2008 15:49 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| | Стоит ли?Почему бы просто не вспомнить хорошее и не улыбнуться...а люди лепят что то из того что стало нечем. | |
|
angellts
| | Написано: 24 Березня 2008 11:39 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| JaneDow написав(ла) (22 Березня 2008 15:49 ) : | | Стоит ли?Почему бы просто не вспомнить хорошее и не улыбнуться...а люди лепят что то из того что стало нечем. |
100%-істина. | |
|
я+ти=емо
Зареєстрована: 2008-04-19 Кількість пунктів: 578 Звідки: Україна
| | Написано: 17 Травня 2008 13:41 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| Минуле хай залишається минулим треба йти в крок з майбутнім  _________________ Why people must suffer, struggle and cry,
before someone pays attention, I wonder why? (Down Low)
Якщо ти пишеш геніально,то купи собі дві ручки! | |
|
angellts
| | Написано: 17 Травня 2008 19:39 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| майже всі прийшли до однієї думки - не варто, минуле нехай залишиться минулим  | |
|
33нещастя
Зареєстрована: 2008-07-01 Кількість пунктів: 1538 Звідки: Україна
| | Написано: 03 Липня 2008 14:11 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| Після розриву нема більше сенсу зустрічатись знову.Провірено на мені.3рази розривала стосунки і 3 рази починала їх заново.Лишились друзями,хоча краще сказати знайомими.А одна мудра людина сказала
Не варто плямувати почуття кохання дружбою... _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
|
інеска
Зареєстрована: 2008-05-20 Кількість пунктів: 2102 Звідки: Україна
| | Написано: 05 Липня 2008 14:07 Тема повідомлення: Чи можливо повернути минуле кохання??? |
| НЕ треба?А жаль.Та можливо це на краще. _________________ Воспоминания сильнее нас... | |
|