| | | | | Автор | Повідомлення |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 18 Серпня 2008 20:59 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Не в грошах щастя, навіть не в їх кількості. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 4591 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 06:50 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Не тіш себе ілюзіями, а дивись правді у вічі Це всі говорять, але мало хто розуміє _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | | | Догори | |  |
Філософ Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 9477 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 06:57 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
|
chemicalling дивись.
от є самичка. треба її зводити в кіно. 25 гривень тобі на квиток + 25 гривень їй + квіти/цукерки/ плюшеві тварини вважай гривень 80 за раз. (впринципі її можна потащить на виставку, в театр, водити по набережній, але від того сума не набагато менша буде)
+ подарунки на круглу дату
в чому потвоєму щастя???  _________________ Если певрая и поселдняя буквы нахоядтся в правлиьном месте, все остаьлные могут быть переуптаны, но всё равно ты можешь проитчать без пролбем. Это потому что мы читаем не каджую букву поотдлеьности, а целые слова и смыолсвые единицы. | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 08:30 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Якщо вона красива і розумна вона буде знати як правильно потратити гроші.
Якомога зробити так, аби за менші гроші отримати більше задоволення. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Філософ Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 9477 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 11:53 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| більше задоволення за менші гроші???
типу пачка презервативів і баста??  _________________ Если певрая и поселдняя буквы нахоядтся в правлиьном месте, все остаьлные могут быть переуптаны, но всё равно ты можешь проитчать без пролбем. Это потому что мы читаем не каджую букву поотдлеьности, а целые слова и смыолсвые единицы. | | | Догори | |  |
| Написано: 19 Серпня 2008 12:12 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| от через такі от фрази я завжди сама за себе плачу
підтримую тебе chemicalling, що за менші грші більше задоволення, особисто я вважаю що набагато краще піти десь погуляти ніж сидіти в якійсь забігійловці чи кіно, особливо якщо є де погуляти, от в нас в Тернополі дуже гарно, і не знайдеш романтичнішого місця ніж набережна над озером, особливо коли заодить сонце,
то про які гроші йдеться?????? _________________ Жити-значить боротись | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 19:39 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Основне - романтика, яку можна досягти багатьма шляхами. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 7254 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 20:29 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Ту у якої найбільші сіськи) _________________ Обошелся с собою как-будто хреновый колдун - превратился в дерьмо, а как обратно незнаю... | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 20:43 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Кому, що подобається. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 4591 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 20:58 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| luidgi написав(ла) (19 Серпня 2008 22:29 ) : | | Ту у якої найбільші сіськи) |
Це для тебе еталон краси?  _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | | | Догори | |  | | | Схожі теми: |