| |  | Перейти до сторінки: назад 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12, 13, 14, 15, 16 далі | | | | Автор | Повідомлення |
Ветеран Зареєстрований: 2008-06-28 Кількість пунктів: 938 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 21:59 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
|  | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 22:17 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Нічого смішного в цьому не бачу. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 7254 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 22:33 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| deathgamer написав(ла) (21 Серпня 2008 13:21 ) : | | Всі люди різні, навіть близнята і то вони різні. По різному думають, сприймають, відчувають |
і на смак також вони всі різні  _________________ Обошелся с собою как-будто хреновый колдун - превратился в дерьмо, а как обратно незнаю... | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 22:48 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| На вигляд то різні, а по відношенню - одинакові. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрована: 2008-08-05 Кількість пунктів: 780 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 06:43 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
|
Не правда... І відношення різне. Інколи спрацьовує самозахист від болю, навіть майбутнього, найчастіше це стервозність.
Ну якщо вона дійсно не любить хоч щоб вона притворялась? Говорила не те шо відчуває, і все це через жалість, а сама мучилась?
А краса грає роль перші декілька хвилин при знайомстві, може бути красивою а такою... Незнаю, я вважаю, що краса може тільки подобатись,а кохають зовсім за їнше
Я писала вже, людина не може бути на світі одна, Бог розділив людей на дві половинки, для того, щоб вони одне одного обовязково знайшли... І ти знайдеш, світ великий _________________ На дорозі нашого життя, знайдемо ми знання, і зрозуміємо для якого призначення ми родилися на світ | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрований: 2008-06-28 Кількість пунктів: 938 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 12:16 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| | Я тебе підтриму і погоджуюсь, крім останнього | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрована: 2008-08-05 Кількість пунктів: 780 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 12:23 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Чому? _________________ На дорозі нашого життя, знайдемо ми знання, і зрозуміємо для якого призначення ми родилися на світ | | | Догори | |  |
| Написано: 22 Серпня 2008 15:20 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| | Цитата: |
Не правда... І відношення різне. Інколи спрацьовує самозахист від болю, навіть майбутнього, найчастіше це стервозність.
Ну якщо вона дійсно не любить хоч щоб вона притворялась? Говорила не те шо відчуває, і все це через жалість, а сама мучилась?
А краса грає роль перші декілька хвилин при знайомстві, може бути красивою а такою... Незнаю, я вважаю, що краса може тільки подобатись,а кохають зовсім за їнше
Я писала вже, людина не може бути на світі одна, Бог розділив людей на дві половинки, для того, щоб вони одне одного обовязково знайшли... І ти знайдеш, світ великий
|
але є виключення в житі які не минучі! | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрована: 2008-08-05 Кількість пунктів: 780 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 15:31 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| Які? _________________ На дорозі нашого життя, знайдемо ми знання, і зрозуміємо для якого призначення ми родилися на світ | | | Догори | |  |
| Написано: 22 Серпня 2008 15:37 Тема повідомлення: Про трьох дівчат... | |
| | ну якшо не відхилятись від теми, то люди можуть пожити життя і не знайти своєї "половинки" | | | Догори | |  | | | | Сторінка 6 з 16 | Перейти до сторінки: назад 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12, 13, 14, 15, 16 далі | Схожі теми: |