| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 16 Жовтня 2006 18:06 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Раскажіть мені в чому є суть зустрічей у реалі  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Жовтня 2006 19:39 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| 1. тут розмовляються на українській мові
2. невже тобі не цікаво побачити з ким ти спілкуїшся? _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2005-03-27 Кількість пунктів: 2719 Звідки: Молдова | Написано: 23 Листопада 2006 17:54 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| 1)Я розумію українську але не досить добре нею володію
2)Іноді це страшно))) | |
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Листопада 2006 18:21 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
|
| yaroslavsh написав(ла): | | 2)іноді це страшно))) |
чому страшно? _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
В них мої думки нелукаві, у них чуттів моїх пороги. | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрований: 2006-04-22 Кількість пунктів: 987 Звідки: Україна | Написано: 23 Листопада 2006 18:23 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | Дуже хочу побачити тих, з ким спілкуюся. | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2005-03-27 Кількість пунктів: 2719 Звідки: Молдова | Написано: 23 Листопада 2006 18:25 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | Розумієш, зазвичай люди в інтернеті грішать своїми даними...))) | |
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Листопада 2006 18:25 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Ні чого страшного в цьмоу немає. Так буває якщо людина постійно перебуває в іншому мовному середовищі та не має змоги вербально спілкуватися. _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Листопада 2006 18:27 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Вибач я не про те почала.  _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Листопада 2006 18:29 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| На мою думку "грішать данними" ті, що мають певні упередження або комплексують з того чи іншого приводу, простіше кажучи - невпевнені в собі. _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Листопада 2006 18:32 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | Nekit_(DS) написав(ла): | | Дуже хочу побачити тих, з ким спілкуюся. |
а не боїшся бути розчарованим в тому образі, що сам собі склав про тих з ким спілкуєшься?
Всі ми живемо під масками - хто в реалі, а хтось в інеті..  _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| |