| | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 23 Листопада 2006 18:33 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| грішить кожен з нас... частково...
не обов'язково ж усе усім розповідати
це звичайно зайве... але при спілкуванні усе стає на свої місця і стає зрозуміло хто є хто... єдине чого не вистачає (як на мене) це виразності... але її можна замінити смайлами  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2005-03-27 Кількість пунктів: 2719 Звідки: Молдова | Написано: 23 Листопада 2006 18:42 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Смайли, звичайно, річ хороша і потрібна, але все таки не завжди  | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрований: 2006-04-22 Кількість пунктів: 987 Звідки: Україна | Написано: 23 Листопада 2006 18:45 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | Я ж хочу просто побачити... Ну зміню своє ставлення... Розчаровуватися.. Не буду, я не роблю собі в голові портрет співфорумчанина, побачу - буду знати. Цікаво просто. | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Листопада 2006 21:27 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| це просто якщо живете в одному місті... або хоча б у одній країні  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  |
| Написано: 28 Листопада 2006 14:53 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Навіть коли живете в одному місті це не так просто... У мене тутешня знайома живе на наступній станції метро, а я дося не можу з нею зустрітися.
та знаю приклади, що люди скоріше зустрічалися, якщо жили в різних кінцях світу  _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | | | Догори | |  |
| Написано: 30 Листопада 2006 15:29 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
|
Страх це не виправдання для відмови у зустрічі в реалі. Так, образ який склався під час віртуального спілкування може відрізнятись, і сама в цьому не одноразово переконувалась, але кожне нове знайомство приносить щось нове у тоє життя, від кожної зустрічі можна отримати хмару задоволення і приємних вражень, а навіть коли ти в чомусь розчаруєшся через неспівпадіння, то це ж не біда, одна єдина зустріч тебе до нічого не зобов'язує, а час проведений з новою людиною, обмін інформацією з нею, це шанс на отримання нового досвіду, пізнання оточуючого тебе світуі......безліч альтернативних варіантів які може принести ця зустріч
А може статись так, що ви зустрілись, поспілкувались годину дві, і більше не зустрічаєтесь і не спілкуєтесь кільканадцять років, а потім, у звязку із тим, що історія має здатність до повторення подій, ти знову зустрічаєшся з цією людиною, зовсім випадково, десь у переході чи транспорті, або ж при інших обставинах, і стаєте друзями на все подальше життя. Таких історій є безліч, то ж коли є можливість реальної зустрічі, і ти серцем відчуваєш що хочеш побачити очі співрозмовника, то не потрібно боятись, а іти на зустріч, хто його знає, що там далі....  | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрований: 2006-04-22 Кількість пунктів: 987 Звідки: Україна | Написано: 30 Листопада 2006 18:50 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | Ось, наприклад, я і моя сусідка Татася. Ми познайомилися на рс-світі і тепер дуже часто спілкуємося. | | | Догори | |  |
| Написано: 30 Листопада 2006 18:57 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| ага... зато три роки до цього один одного не бачили... разниця між нами в чотири парадних....  _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | | | Догори | |  |
| Написано: 02 Грудня 2006 12:53 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Оце так | Цитата: |
зато три роки до цього один одного не бачили... разниця між нами в чотири парадних....
|
Буває ж таке, хоча в мене щось подібне теж було, але з більшою різницею, десь в два квартали, але теж вражає....який тісний світ  | | | Догори | |  |
| Написано: 02 Грудня 2006 14:48 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| та не кажи... аж страшно стає, люди зовсім розучились спілкуватися із сусідами, я наприклад досі не знаю хто живе в моєму парадному, а про сусідні зовсім мовчу... Так що дякуємо хоча б інтернету, за те шо дає змогу хоч тут познайомитись із сусідами  _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | | | Догори | |  | | | |