Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо Пошук
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Форум » Конкурси, курси та зустрічі » Реальні зустрічі » Суть зустрічей?
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
Indeez
Гуру флейму
Гуру флейму

Зареєстрована:
2005-09-28
Кількість пунктів: 27944

ПовідомленняНаписано: 23 Листопада 2006 18:33
   Тема повідомлення: Суть зустрічей?
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

грішить кожен з нас... частково...
не обов'язково ж усе усім розповідати icon_rolleyes.gif
це звичайно зайве... але при спілкуванні усе стає на свої місця і стає зрозуміло хто є хто... єдине чого не вистачає (як на мене) це виразності... але її можна замінити смайлами icon_lol.gif
yaroslavsh
Майстер
Майстер

Зареєстрований:
2005-03-27
Кількість пунктів: 2719

ПовідомленняНаписано: 23 Листопада 2006 18:42

Смайли, звичайно, річ хороша і потрібна, але все таки не завжди icon_wink.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Nekit_(DS)
Ветеран
Ветеран

Зареєстрований:
2006-04-22
Кількість пунктів: 987

ПовідомленняНаписано: 23 Листопада 2006 18:45

Я ж хочу просто побачити... Ну зміню своє ставлення... Розчаровуватися.. Не буду, я не роблю собі в голові портрет співфорумчанина, побачу - буду знати. Цікаво просто.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
Indeez
Гуру флейму
Гуру флейму

Зареєстрована:
2005-09-28
Кількість пунктів: 27944

ПовідомленняНаписано: 23 Листопада 2006 21:27

це просто якщо живете в одному місті... або хоча б у одній країні icon_confused.gif
Tatasya
Мудрий
Мудрий

Зареєстрована:
2005-11-30
Кількість пунктів: 11198

ПовідомленняНаписано: 28 Листопада 2006 14:53

Навіть коли живете в одному місті це не так просто... У мене тутешня знайома живе на наступній станції метро, а я дося не можу з нею зустрітися.
та знаю приклади, що люди скоріше зустрічалися, якщо жили в різних кінцях світу icon_biggrin.gif

Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
optumisto4ka
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2006-11-26
Кількість пунктів: 3651

ПовідомленняНаписано: 30 Листопада 2006 15:29

Страх це не виправдання для відмови у зустрічі в реалі. Так, образ який склався під час віртуального спілкування може відрізнятись, і сама в цьому не одноразово переконувалась, але кожне нове знайомство приносить щось нове у тоє життя, від кожної зустрічі можна отримати хмару задоволення і приємних вражень, а навіть коли ти в чомусь розчаруєшся через неспівпадіння, то це ж не біда, одна єдина зустріч тебе до нічого не зобов'язує, а час проведений з новою людиною, обмін інформацією з нею, це шанс на отримання нового досвіду, пізнання оточуючого тебе світуі......безліч альтернативних варіантів які може принести ця зустріч
А може статись так, що ви зустрілись, поспілкувались годину дві, і більше не зустрічаєтесь і не спілкуєтесь кільканадцять років, а потім, у звязку із тим, що історія має здатність до повторення подій, ти знову зустрічаєшся з цією людиною, зовсім випадково, десь у переході чи транспорті, або ж при інших обставинах, і стаєте друзями на все подальше життя. Таких історій є безліч, то ж коли є можливість реальної зустрічі, і ти серцем відчуваєш що хочеш побачити очі співрозмовника, то не потрібно боятись, а іти на зустріч, хто його знає, що там далі.... icon_wink.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Nekit_(DS)
Ветеран
Ветеран

Зареєстрований:
2006-04-22
Кількість пунктів: 987

ПовідомленняНаписано: 30 Листопада 2006 18:50

Ось, наприклад, я і моя сусідка Татася. Ми познайомилися на рс-світі і тепер дуже часто спілкуємося.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
Tatasya
Мудрий
Мудрий

Зареєстрована:
2005-11-30

ПовідомленняНаписано: 30 Листопада 2006 18:57

ага... зато три роки до цього один одного не бачили... разниця між нами в чотири парадних.... icon_lol.gif

Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
optumisto4ka
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2006-11-26
Кількість пунктів: 3651

ПовідомленняНаписано: 02 Грудня 2006 12:53

Оце так
Цитата:

зато три роки до цього один одного не бачили... разниця між нами в чотири парадних....

Буває ж таке, хоча в мене щось подібне теж було, але з більшою різницею, десь в два квартали, але теж вражає....який тісний світ
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Tatasya
Мудрий
Мудрий

Зареєстрована:
2005-11-30

ПовідомленняНаписано: 02 Грудня 2006 14:48

та не кажи... аж страшно стає, люди зовсім розучились спілкуватися із сусідами, я наприклад досі не знаю хто живе в моєму парадному, а про сусідні зовсім мовчу... Так що дякуємо хоча б інтернету, за те шо дає змогу хоч тут познайомитись із сусідами icon_lol.gif

Догори
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Форум » Конкурси, курси та зустрічі » Реальні зустрічі » Суть зустрічей?
Сторінка 2 з 5 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5   далі