| | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 10 Листопада 2007 09:01 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | та я знаю... просто так склалось, що у той момент у мене не був дуже класний настрій. | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Грудня 2007 00:53 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
|
Добридень усiм)
| Цитата: |
а не боїшся бути розчарованим в тому образі, що сам собі склав про тих з ким спілкуєшься?
|
алеж, можна ризикнути, та отримати реального друга, а не тiльки друга в iнтернетi! Хiба не варто задля цього ризикнути?
| Цитата: |
Всі ми живемо під масками - хто в реалі, а хтось в інеті..
|
Я погоджуюсь з тобою..) Та не всi розумiють цього. Хоча хто знае | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Грудня 2007 01:29 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | Цитата: | | а не боїшся бути розчарованим в тому образі, що сам собі склав про тих з ким спілкуєшься? |
Можна відкрити розділ " Будьмо ...." і кожен за його власним бажанням зможе позати себе .  | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Грудня 2007 03:11 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| | Цитата: |
Можна відкрити розділ " Будьмо ...." і кожен за його власним бажанням зможе позати себе
|
гарна пропозицiя, тодi ми менше розчаруемося) хоча що менi казати я заглядую в майбутне, адже тiлкiщо зарегеструвалася) Та iдея варта пiдтримки | | | Догори | |  |
| Написано: 21 Червня 2008 18:53 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Думаю, не варто зустрічатися в реалі з віртуальними співрозмовниками.
І не через те, що можна розчаруватися. А тому, що зникне атмосфера, те, що найбільше в неті цінуєш - можливість спілкуватися з НЕЗНАЙОМИМИ, які не мають до тебе жодного відношення, відсутність прив"язаностей, відносно більша свобода.
А реал - там трохи інші норми. Суспільні норми, а не правила форумів. | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Червня 2008 13:00 Тема повідомлення: Суть зустрічей? | |
| Ternopilchanka написав(ла) (21 Червня 2008 19:53 ) : | Думаю, не варто зустрічатися в реалі з віртуальними співрозмовниками.
|
я з тобою зовсім не погоджуюсь. Я зустрічала реально з тими з ким спілкувалась в неті - всі виявились чудовими людьми, ми й досі спілкуємось і нічого не змінилось, а навіть можна сказати навпаки... _________________ Я зовсім не Ангел!!!
Той, хто виграв, одного дня програє все і залишиться без нічого. А той, хто програв, завжди матиме біля себе свій програш. | | | Догори | |  | | | |