Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо Пошук
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Форум » Конкурси, курси та зустрічі » Реальні зустрічі » Суть зустрічей?
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5  
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
Olyuha
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрована:
2007-06-12
Кількість пунктів: 1935

ПовідомленняНаписано: 10 Листопада 2007 09:01
   Тема повідомлення: Суть зустрічей?
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

та я знаю... просто так склалось, що у той момент у мене не був дуже класний настрій.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Мэльва
Майстер
Майстер

Зареєстрована:
2007-12-22
Кількість пунктів: 2256

ПовідомленняНаписано: 23 Грудня 2007 00:53

Добридень усiм)
Цитата:

а не боїшся бути розчарованим в тому образі, що сам собі склав про тих з ким спілкуєшься?

алеж, можна ризикнути, та отримати реального друга, а не тiльки друга в iнтернетi! Хiба не варто задля цього ризикнути?
Цитата:

Всі ми живемо під масками - хто в реалі, а хтось в інеті..

Я погоджуюсь з тобою..) Та не всi розумiють цього. Хоча хто знае
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
BonyQ
Майстер

ПовідомленняНаписано: 23 Грудня 2007 01:29

Цитата:
а не боїшся бути розчарованим в тому образі, що сам собі склав про тих з ким спілкуєшься?

Можна відкрити розділ " Будьмо ...." і кожен за його власним бажанням зможе позати себе . icon_lol.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга
Мэльва
Майстер
Майстер

Зареєстрована:
2007-12-22
Кількість пунктів: 2256

ПовідомленняНаписано: 23 Грудня 2007 03:11

Цитата:

Можна відкрити розділ " Будьмо ...." і кожен за його власним бажанням зможе позати себе

гарна пропозицiя, тодi ми менше розчаруемося) хоча що менi казати я заглядую в майбутне, адже тiлкiщо зарегеструвалася) Та iдея варта пiдтримки
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Ternopilchanka
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2008-04-05
Кількість пунктів: 4333

ПовідомленняНаписано: 21 Червня 2008 18:53

Думаю, не варто зустрічатися в реалі з віртуальними співрозмовниками.
І не через те, що можна розчаруватися. А тому, що зникне атмосфера, те, що найбільше в неті цінуєш - можливість спілкуватися з НЕЗНАЙОМИМИ, які не мають до тебе жодного відношення, відсутність прив"язаностей, відносно більша свобода.
А реал - там трохи інші норми. Суспільні норми, а не правила форумів.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
angellts
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2007-04-20
Кількість пунктів: 5088

ПовідомленняНаписано: 23 Червня 2008 13:00

Ternopilchanka написав(ла) (21 Червня 2008 19:53 ) :
Думаю, не варто зустрічатися в реалі з віртуальними співрозмовниками.

я з тобою зовсім не погоджуюсь. Я зустрічала реально з тими з ким спілкувалась в неті - всі виявились чудовими людьми, ми й досі спілкуємось і нічого не змінилось, а навіть можна сказати навпаки...

Той, хто виграв, одного дня програє все і залишиться без нічого. А той, хто програв, завжди матиме біля себе свій програш.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Форум » Конкурси, курси та зустрічі » Реальні зустрічі » Суть зустрічей?
Сторінка 5 з 5 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5