| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 10 Березня 2007 11:37 Тема повідомлення: Звання | |
| Нє, звання тра для мети. ОТ поставиш собі мету-дійти там до інвентаря і пахаєш, як ненормальний, а потім Опа!!! і тобі добрі наші модера знімають зароблені кров"ю пунктики...
Хоча, не буду, хамити шановним модерам, я ще тілкьи "свій", тому маю слухатись))))))))))))))))))))))  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 10 Березня 2007 13:06 Тема повідомлення: Звання | |
| | CDVR написав(ла): | Ну захотіла дівчина трохи відірватися, а ви вже до неї санкції........ Будьте милосердними...........
Доречі у нас на форумі зустрічаються досить двозначні модераторські рішення......................
Так що модератори будьте безпристрасними і тверезими, прагніть до обєктивності.  |
ммм))) Дякую)))  | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2004-10-23 Кількість пунктів: 17539 Звідки: Чилі | Написано: 11 Березня 2007 14:12 Тема повідомлення: Звання | |
| | Going_UNDER написав(ла): | Нє, звання тра для мети. ОТ поставиш собі мету-дійти там до інвентаря і пахаєш, як ненормальний, а потім Опа!!! і тобі добрі наші модера знімають зароблені кров"ю пунктики...
Хоча, не буду, хамити шановним модерам, я ще тілкьи "свій", тому маю слухатись))))))))))))))))))))))  |
Модератори не можуть зняти пункти. Це може зробити лише адміністрація та лише у особливому випадку  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Березня 2007 18:08 Тема повідомлення: Звання | |
| | Dayan написав(ла): |
Модератори не можуть зняти пункти. Це може зробити лише адміністрація та лише у особливому випадку  |
А хто видаляє повідомлення? МОДЕРА) А саме аз це і знімається найбільша кількість пунктів  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Березня 2007 23:34 Тема повідомлення: Звання | |
| щодня приходжу, потираю руки і монетку кадаю чиї повідомлення "терти"  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 12 Березня 2007 17:00 Тема повідомлення: Звання | |
|
Та я ж так))) Я доволі мирною стла, за ваших жорстеньких правил)) | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2005-10-08 Кількість пунктів: 8070 Звідки: Україна | Написано: 13 Березня 2007 18:00 Тема повідомлення: Звання | |
| | а коли хтось дійде до "інвентаря", то вигадають нові звання... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 18:02 Тема повідомлення: Звання | |
| ВИгадають, питання хто перший досягне тієї ЖХАЛИВОЇ позначки?)))Я туди ніяк не доповзу, хоча можливо, якщо на моє 100 День Народження мені подарують тисячу-іншу пунктів, то до 101-зароблю!)))
(це все при умові, що я доживу ) | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 18:05 Тема повідомлення: Звання | |
| декому ще рік... максимум два і стануть інвентарем
http://user.rc-svit.com/memberlist.php _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 18:07 Тема повідомлення: Звання | |
| Да-с..Тоді мені ще років 20...  | |
| Догори | |
 |
| |