| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 05 Липня 2007 18:35 Тема повідомлення: Re: Система підрахунку пунктів | |
| | Невдаха написав(ла): |
Таню, як розуміти, розмістити на власній сторінці?  |
у вигляді лінку, наскільки я розумію
та без помилки... порівняй цей тег у моєму і своєму повідомленнях  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-09-08 Кількість пунктів: 2295 Звідки: Україна | Написано: 30 Жовтня 2007 06:23 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| Мені забули пункти нарахувати...((( _________________ Если звезды зажигают, значит это кому - нибудь нужно...
Маяковский© | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Жовтня 2007 08:16 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
|
h@mlet написав(ла) (30 Жовтня 2007 07:23 ) : | | Мені забули пункти нарахувати...((( |
а для чого вони тобі? | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-09-08 Кількість пунктів: 2295 Звідки: Україна | Написано: 30 Жовтня 2007 10:05 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| Я їх колекціоную! Ночей не сплю, вчу формулу напамять. _________________ Если звезды зажигают, значит это кому - нибудь нужно...
Маяковский© | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 4591 Звідки: Україна | Написано: 22 Грудня 2007 15:48 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| За що і які нараховуються пункти, отримані у розділі ''поезія''? _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Грудня 2007 23:36 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| взагалі пукти за публікування поезії чи середня оцінка? _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 4591 Звідки: Україна | Написано: 23 Грудня 2007 08:00 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| За публікування, за рецензії: написані, отримані. За вибір тебе як улюбленого поета, за перегляди і т. д. _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Грудня 2007 15:16 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| місця розподуляються по середній оцінці, враховуючи кількість творів, коли вона більша за... не пам"ятаю скільки
рецензії рахуються лише для статистики
скільки автор отримує за публікування твору не знаю... тобто не цікавилась _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 4591 Звідки: Україна | Написано: 24 Грудня 2007 18:32 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| А де це можна дізнатись? _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Грудня 2007 19:26 Тема повідомлення: Система підрахунку пунктів | |
| в адміністратора _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| |