| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 27 Листопада 2006 04:27 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| ймовірно жив собі такий дядя Пен...І дядя Гон..Ну от вони вирішили що будуть обороняти свою країну з свого дому..І почали їх називати ПенТаГон білдінг
а взагалі-то через те, що будівля побудована у формі правильного пятикутника (який на грецькій (може лат.) перекладається як пентагон)
чого колись люди думали, що земля була розташована саме на трьох слонах, які стоять на саме черепасі?  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 27 Листопада 2006 11:30 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо вважали слонів на стільки ж наївними в своїй слонячо-дитячій простоті, щоб задарма тримати на собі стільки дармоїдів, як вони були сильними. А про черепаху : ну не свтояти слонам на киті - занадто слизько та і вічне фонтанування кита солоною водою шкодить слоновій шкірі. А ось черепаха має власну хімлабораторію по опрісненню води, а отже смерть від спраги з нею не загрожує .
чому у зайця довгі вуха. _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
В них мої думки нелукаві, у них чуттів моїх пороги. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 28 Листопада 2006 01:37 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | Цитата: |
чому у зайця довгі вуха.
|
пам'ятаєте колись нам співали пісеньку "зайку бпосіла хозяка... під дощем остався зайка... вєсь до ніточкі промок..."
а інша дівчинка його знайшла... шкода їй стало зайчинку
і вирішила вона його висушити... але ж як це зробити? прищіпнула вона його прищепками до мотузка за вуха і хвіст та й залишила на ніч... "стікати"
поки вона спала зайчик обсох і вирішив звільнитись... вовтузився вовтузився, та й обірвав собі хвоста... а той опецьок що залишився ще й "збігся"
отак він і висів до самого ранку "на вухах"... от вони в нього і розтягнулись
чому рак задкує? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 28 Листопада 2006 11:55 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Він діє за принципом: не повертайся до ворога спиною!!! Залишилось лише з"ясувати де саме ворог
навіщо білочці такий довгий та пухнастий хвостик? _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| Написано: 29 Листопада 2006 00:50 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
|
| Цитата: |
навіщо білочці такий довгий та пухнастий хвостик
|
тому що як і всі маленькі тваринки вона хоче їсти, але тяжкою працею вона має тільки трішки харчів, то ж решту, щоб прогодувати себе і сім"ю мусить поцупити..А хвіст для того, щоб замітати свої сліди після чергової крадіжки, так як у лисиці...Але білочка - зовісм інший має статус - їй не припустимо, щоб її авторитет падав - тобто не припустим, щоб хтось подумав, що вона вкрала чийсь горіх, чи шишку ..тож існує варіан-хвіт для краси! Хіба білочка не гарнюня?І хто може довести, що вона, щось краде..Це знає тільки вона і її хвіт..
п.с.вибачте за бред
питання:
чому кажуть "Йо!"  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 29 Листопада 2006 09:12 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | _ANIA_ написав(ла): |
чому кажуть "Йо!"  |
бо від напливу емоцій остання приголосна "Й" втрачає свідомість і не вискакує з язика
чому ведмідь клишоногий?  _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| Написано: 29 Листопада 2006 13:45 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | Йогиня написав(ла): |
чому ведмідь клишоногий?  |
тому, що так зручнiше ходити по вухам
чому зозуля не спить вночi? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 29 Листопада 2006 18:52 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| тому що пугач з сусіднього дупла цілісіньку ніч щогодини їй "підспівує"
наприклад "пуг-пугу-пугу в москалів четверта година ночі"
навіщо чапля стоїть на одній нозі? _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 00:13 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| навіщо чапля стоїть на одній нозі?
якщо вона пiдiйме другу, то впаде
чому взимку днi коротiше? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 00:55 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| а навіщо їм бути довшими, коли й так світла від снігу багато...
чому в поросяти хвіст гачком, а ніс п"ятачком? | |
| Догори | |
 |
| |