| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 25 Серпня 2008 14:52 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо їх хочуть продати
Чому люди все ускладнюють? _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 25 Серпня 2008 20:01 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо хочуть жити цікавіше?
Чому життя таке "веселе"? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 28 Серпня 2008 07:38 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| ТОму,що ти його бачиш з "веселого" боку.
Чому деколи музика змушує плакати? _________________ Воспоминания сильнее нас... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 28 Серпня 2008 17:05 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо щемить душу.
Чому люди бувають такими дотошними? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 04 Вересня 2008 12:17 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Тому,що їхня думка тебе бісить.
Чому ми кохаємо та навіть не вітаємося з тією людиною яку любим. _________________ Воспоминания сильнее нас... | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрований: 2008-07-28 Кількість пунктів: 515 Звідки: Україна | Написано: 04 Вересня 2008 13:37 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
|
бо чекайуть поки той кого льубимо привітайетьсьа першим
чому трава зелена?  _________________ Eat me, Drink me
this is only a game ...
this is only a game ... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 04 Вересня 2008 15:11 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо вона відбиває всі кольори крім зеленого.
Чому ти граєш на гітарі?(Чи ти не граєш?) _________________ Воспоминания сильнее нас... | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрований: 2008-07-28 Кількість пунктів: 515 Звідки: Україна | Написано: 04 Вересня 2008 15:43 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| тому шчо це приносить мені задоволенньа
а небо чому синье?  _________________ Eat me, Drink me
this is only a game ...
this is only a game ... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 04 Вересня 2008 18:10 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| бо ти нормальної орієнтації, а для геїв - голубе...
чому в мене дипресія? _________________ Кагор, поцілунки, метал!!!!
(Пиво, секс і рок"н"ролл!!!)
Львица рока - дочь стальной луны,
Львица рока - жрица сатаны !!!
(Крюгер) | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 04 Вересня 2008 21:45 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо хтось тебе питрвував, або щось не виходить так, як ти цього хочеш.
Чому люди бувають агресивними? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| |