| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 05 Вересня 2008 16:47 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| бо по теорії ДАРВІНА - пішли від тварин!!!
чому ніколи немає справедливості? _________________ Кагор, поцілунки, метал!!!!
(Пиво, секс і рок"н"ролл!!!)
Львица рока - дочь стальной луны,
Львица рока - жрица сатаны !!!
(Крюгер) | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 05 Вересня 2008 20:07 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
|
бо таке життя несправедливе.
Чому люди помиляються? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Вересня 2008 11:56 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| 1)Щоб знати свою помилку і не помилятися більше.
2)Деколи помилка це єдине рішення.
3)Якби ми не помилялися світ був би не цікавим.
Чому деякі люди бачать щастя тільки і тільки в матеріальності? _________________ Воспоминания сильнее нас... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 06 Вересня 2008 20:48 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Тому що залежні від матеріальних цінностей
Чому люди так люблять гроші? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрована: 2008-08-05 Кількість пунктів: 780 Звідки: Україна | Написано: 10 Вересня 2008 21:35 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо не знають, що таке духовна ціність... Проте без грошей погано, як не крути
Мати чи батько? _________________ На дорозі нашого життя, знайдемо ми знання, і зрозуміємо для якого призначення ми родилися на світ | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 10 Вересня 2008 22:02 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Обоє, без батьків і життя не життя власне.
дівчинка чи хлопчик? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Вересня 2008 17:38 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Хлопчик,бо я хочу хлопчика)))
Потяг чи літак? _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 14 Вересня 2008 11:57 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| потяг, бо дещо безпечніше.
Чому в світі буває так багато несправедливості? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Вересня 2008 12:59 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| бо світ взагалі не справедливий...
старість чи смерть? _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 14 Вересня 2008 18:19 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Впринципі - це не гра, що краще.
старість.
Чому люди бувають жорстокими? _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| |