| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 30 Листопада 2006 12:21 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Тому жили в ньому люди, які дуже любили пентагонити, що в перекладі на українську означає "самогонити" себто виробництво ВВП кустарним методом
Чому долар зелений? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 17:13 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| тому що для ковбоїв саме головне щоб їхні корови та бики були вгодовані... от вони і обрали колір грошей під колір трави
що раніше було яйце чи курка? _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 17:28 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Яйце! Тільки спочатку його зніс динозавр, а вже потім з нього вилупилась курка!
чому риба весь час відкриває рота, а слів не чутно? _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
В них мої думки нелукаві, у них чуттів моїх пороги. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 17:43 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | stalker05 написав(ла): | а навіщо їм бути довшими, коли й так світла від снігу багато...
чому в поросяти хвіст гачком, а ніс п"ятачком? |
Творець наділив поросятко найгарнішим кирпатеньким носиком, довгим пухнастим хвостиком та надзвичайною цікавістю! От воно завжди сунуло свого гарненького носика всюди куди слід і куди неслід. За останнє йому частенько накручували хвостика і товкли носика. Отож наслідки дідовщини, як то кажуть "на лицо"  _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 17:58 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
|
| Цитата: |
чому риба весь час відкриває рота, а слів не чутно?
|
риба є нiма....як б ти жила пiд водою...сама б вiдкривала рот i нiхто б тебе нечув...вода всюди затiкає , вiдчого ти нiмою стаєш..
чому Лiв'яни нелюблят москалiв??? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 19:48 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Бо на їхнє ПИВО москалі кажуть "ПІІІІІВАААА" - так слово покоряжили!!!!
Чому слон не літає? _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 21:20 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| всім відомо що роблять птахи літають і коли гадять літаючи..от представ..щоб було б якби нагадив слон.. - правильно- халепа...через те і не літають...
чому їжак скручується в клубок....  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 21:39 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | _ANIA_ написав(ла): | всім відомо що роблять птахи літають і коли гадять літаючи..от представ..щоб було б якби нагадив слон.. - правильно- халепа...через те і не літають...
чому їжак скручується в клубок....  |
І тепло і собі приємно зробити можна.
Чому в жирафів довгі шиї? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 22:08 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | Цитата: |
Чому в жирафів довгі шиї?
|
щоб було видно де що скубнути...вони ж така голота!!!
от і треба бачити де який кущик живий остався...
чому вода в морі здається синьою (темною)? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Листопада 2006 23:59 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| бо вона зелена
від чого залежить кількість струн на музичному інструменті? _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| |