| | гра на переконливість | new |  | Перейти до сторінки: назад -10 1, 2, 3, 4, 5 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 168, 169, 170, 171, 172 +10 +100 далі | | | | Автор | Повідомлення |
Філософ Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 9477 Звідки: Україна | Написано: 13 Липня 2007 13:06 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| помнож на 5
чого люди ліниві? _________________ Если певрая и поселдняя буквы нахоядтся в правлиьном месте, все остаьлные могут быть переуптаны, но всё равно ты можешь проитчать без пролбем. Это потому что мы читаем не каджую букву поотдлеьности, а целые слова и смыолсвые единицы. | | | Догори | |  |
| Написано: 13 Липня 2007 13:07 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | Olyuha написав(ла): | без них на цьому світі не проживеш
Навіщо складати пузлі? |
Не знаю навіщо. Навіть не знаю що то таке:) | | | Догори | |  |
| Написано: 13 Липня 2007 13:10 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | Невдаха написав(ла): | помнож на 5
чого люди ліниві? |
бо калькулятора під рукою нема:))))))
а калькулятор раптом не від слова "кал"? (прошу пробачення за вульгарність, дітям до 12 продивлятись тільки з дозволу батьків! хоча, раз ви читаєте ці слова, то дозвіл простити вже пізно ) | | | Догори | |  |
| Написано: 13 Липня 2007 13:17 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| не думаю...
Чому люди какають? | | | Догори | |  |
| Написано: 13 Липня 2007 13:25 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| над цим феноменом науковці б'ються вже багато десятиліть. Існує теорія, що енергія(а відповідно і масса) в закритій системі зберігається. По цій теорії, якщо перерахувати кількість їжі, яку ми з'даємо за день, в енергію, то ми б за день не змогли просто все використати, тому наш організм виводить надлишки енергії з використання. Але поки що базис ціє' теорії не доведено феноменологічно(є декілька експериментальних фактів, що опосередковано вказують на її вірність, але прямих доказів нема:().
Чому ми довіряєм авторитетам?
ПС ЛЮДИ!! підключайте фпнтазію і меліть які-небудь дурниці!!! суха відповідь не є цікавою і не відповідає умові гри("обргунтовані відповіді") | | | Догори | |  |
| Написано: 13 Липня 2007 13:27 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
|
А я не знаю
Навіщо думати? | | | Догори | |  |
| Написано: 16 Липня 2007 15:36 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| | Olyuha написав(ла): | | Навіщо думати? |
Щоб подовше прожити. Бо іноді (як попереджає Мінздрав) недумання шкідливе, а у деяких випадках і вкрай небезпечне для нашого здоров'я.
Чому шкідливі звички так називаються, якщо ми отримуємо від них стільки задоволення?  | | | Догори | |  |
| Написано: 16 Липня 2007 15:49 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Як кажусь болгари(чи хто там): "Что занадто- то не здраво"(це російськомовні болгари кажуть:)). Ну і відповідно багато задоволення(а від "шкідливих" звичок буває саме дуууже багато задоволення- інакше в нас би їх не було:)) до добра не приведе.....
Чому на сигаретах пишуть що вони шкідливі, а на підручниках(які забирають всю нашу молодість, а тому їх можна вважати шкідливими)-ні? | | | Догори | |  |
| Написано: 16 Липня 2007 16:08 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Тому, що підручниками не так зловживають, як сигаретами
Чому підручники з історії не такі нудні, як з хімії? | | | Догори | |  |
| Написано: 16 Липня 2007 16:20 Тема повідомлення: гра на переконливість | |
| Хто таке сказав? Вчені-хіміки давно довели(самі собі в основному) що підручними з хімії- найцікавіша і най актуальніша література!!!! Звичайно є і інша думка(в основному у вчених-істориків:))))))
чому філологи і люди з галузі точних(природничих) наук завжди сперечаються що головніше? | | | Догори | |  | | | | Сторінка 35 з 172 | Перейти до сторінки: назад -10 1, 2, 3, 4, 5 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 168, 169, 170, 171, 172 +10 +100 далі | |