| | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 26 Грудня 2006 19:20 Тема повідомлення: Мрії | |
| Aston Martin DB9, Ford Mustang GT, Jeep Grand Cherokee3, Maibach Sport SL 
Змінено: CDVR (27 Грудня 2006 11:47) | | | Догори | |  |
Гуру Зареєстрована: 2005-11-30 Кількість пунктів: 16424 Звідки: Україна | Написано: 26 Грудня 2006 19:44 Тема повідомлення: Мрії | |
| сідай поїхали _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой... | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Грудня 2006 20:02 Тема повідомлення: Мрії | |
| ха..а я хочу свого водія!!!і якшо кудись мені заманеться поїхати, то могла без проблем, от тільки сісти...
про пежо, можна й 607, але зацініть ось цю 908 рс...
хоча я ше досі не можу вибрати машину...  | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Грудня 2006 20:05 Тема повідомлення: Мрії | |
|
трактор в полі дир дир дир...  | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Грудня 2006 20:06 Тема повідомлення: Мрії | |
| мммм, гарненька..... а мені подобаються великі машини, я хочу позашляховик..... щоб помістилося зручненько все сімейство..... і, гааааааааайдааааа............... _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
В них мої думки нелукаві, у них чуттів моїх пороги. | | | Догори | |  |
Гуру Зареєстрована: 2005-11-30 Кількість пунктів: 16424 Звідки: Україна | Написано: 26 Грудня 2006 20:06 Тема повідомлення: Мрії | |
|
трактор зара не заведеться... так шо треба шось інше _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой... | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Грудня 2006 20:10 Тема повідомлення: Мрії | |
| | Цитата: |
мммм, гарненька..... а мені подобаються великі машини, я хочу позашляховик..... щоб помістилося зручненько все сімейство..... і, гааааааааайдааааа...............
|
може хамера?
| Цитата: |
трактор зара не заведеться... так шо треба шось інше
|
а чо трактор не заведеться  | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Грудня 2006 20:19 Тема повідомлення: Мрії | |
| | Tatasya написав(ла): | | трактор зара не заведеться... так шо треба шось інше | занадто повільний !!! не підходить
а від цього не відмовлюся  _________________ Нехай вірші мої незграбні, кульгають на обидві ноги -
В них мої думки нелукаві, у них чуттів моїх пороги. | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Грудня 2006 21:51 Тема повідомлення: Мрії | |
| ....................мрії і яким ми шляхом до них ідемо..................
кажуть є два варіанти здійснення мрії-
1-щось сильно захотіти і відпустити цю мрію в світ, не думати про неї годинами, просто знати, щро чогось ти забажав і воно здійсниться
2-зовсім протилежний, -постійно треба тримати свою мрію в голові, думати, житти єю...
..................то в якій же ситуації який варіант вибирати?
сама переконалась що і той і той працює, але не завжди однозначно і коли сильно чогось хочеш інколи задаєшся питанням а шо його робити... думати постійно про мрію чи не думати............ | | | Догори | |  |
Гуру Зареєстрована: 2005-11-30 Кількість пунктів: 16424 Звідки: Україна | Написано: 26 Грудня 2006 23:08 Тема повідомлення: Мрії | |
| | Цитата: |
а чо трактор не заведеться
|
бо холодно.... у мене під вікнами його цілий день намагали завести... робочі блін... задовбали _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой... | | | Догори | |  | | | Схожі теми: |