| | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 27 Грудня 2006 19:04 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| Скажи менi, що ти слухаєш... В цiй темi пишемо, що слухаємо в цю хвилину, чим завдаємо нестерпнi муки нашим сусiдам, у яких, можливо, вже гойдається лампочка не стелi
Почну першою.
У мене зараз лунає дещо стара, але приємна музика - гурт A-HA iз пiснею "Stay on these roads". _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | | | Догори | |  |
| Написано: 27 Грудня 2006 19:07 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
|
Гудімов.... _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | | | Догори | |  |
| Написано: 27 Грудня 2006 22:42 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| | бі-2 молоко | | | Догори | |  |
| Написано: 28 Грудня 2006 00:19 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| Тарас Чубай - "Червона рута",
гарна пiсня, тому i молодi виконавцi її спiвають. _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | | | Догори | |  |
| Написано: 28 Грудня 2006 08:41 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| Red Hot Chili Peppers - "Around the World"  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  |
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 7254 Звідки: Україна | Написано: 28 Грудня 2006 09:29 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| Аквариум "небо становится ближе" _________________ Обошелся с собою как-будто хреновый колдун - превратился в дерьмо, а как обратно незнаю... | | | Догори | |  |
| Написано: 28 Грудня 2006 09:35 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| Мёртвый дельфины - На моей луне _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | | | Догори | |  |
| Написано: 28 Грудня 2006 09:37 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| Him Poison girls  | | | Догори | |  |
| Написано: 28 Грудня 2006 09:56 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| animal_джаz-без_тебя _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Філософ Зареєстрований: 2006-07-09 Кількість пунктів: 7254 Звідки: Україна | Написано: 28 Грудня 2006 10:02 Тема повідомлення: Що я зараз слухаю | |
| Аквариум "дело мастера Бо" _________________ Обошелся с собою как-будто хреновый колдун - превратился в дерьмо, а как обратно незнаю... | | | Догори | |  | | | Схожі теми: | | Форум | Тема | Автор | Останнє |  | Ігри на форумі | Про що я зараз думаю [Перейти до сторінки: 1, 2, 3...86, 87, 88, 89, 90, 91] | h@mlet | 01 Грудня 2008 19:56 Арсенчик  |  | Психологія та Філософія | [ Голосування ] Як ви зараз сприймаєте навколишній світ, і себе в ньому? [Перейти до сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6] | Psucholog | 27 Травня 2008 13:53 туман-туман  |  | |