| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 25 Лютого 2007 23:16 Тема повідомлення: Піст | |
| | _ANIA_ написав(ла): |
ой не знаю стосовно тих мультиків половину їх треба на смітник викинути...тільки дитячу психіку псують всякі там перевертні і монстри...  |
Половину так, але є ж добрі, які формують дітей.... | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрована: 2007-12-17 Кількість пунктів: 815 Звідки: Україна | Написано: 01 Лютого 2008 10:58 Тема повідомлення: Піст | |
| Indeez написав(ла) (25 Лютого 2007 00:49 ) : | а що там хорошого можна побачити? якось ввімкнула і одразу ж вимкнула
я особисто не пощусь, бо не розумію сенсу... але "за компанію" чому б не вивести шлаки з організму))) |
Постити і шлаки виводити це різне.Піст - очищення душі і тіла, а не просто очищення від шлаків. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 02 Лютого 2008 23:07 Тема повідомлення: Піст | |
| Маннюння написав(ла) (01 Лютого 2008 10:58 ) : |
Постити і шлаки виводити це різне.Піст - очищення душі і тіла, а не просто очищення від шлаків. | це просто слова, чи ти знаєш як це робиться?  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрована: 2007-12-17 Кількість пунктів: 815 Звідки: Україна | Написано: 04 Лютого 2008 13:26 Тема повідомлення: Піст | |
| | В мене з душею не виходить.Але знаю людей які вміють правильно - це важко | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-03-02 Кількість пунктів: 3517 Звідки: Україна | Написано: 04 Лютого 2008 13:43 Тема повідомлення: Піст | |
| | Коли організм голодує кров змінює свої властивості. Зявляється ефект так званої " голодної крові" коли вона вбирає в себе всі негативні речовини, і виводить в необхідне місце. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Лютого 2008 20:15 Тема повідомлення: Піст | |
|
Я не пощу. Якось мені паралельно. А от мої рідні постять. І я їх не засуджую, це їхня віра. А це, все таки, моя душа...  _________________ Я пограю з тобою в дорослі ігри, якщо ти вмієш програвати... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Квітня 2008 14:56 Тема повідомлення: Піст | |
| Пост - це в першу чергу стримування від пристрасті...Для когось - це їжа, для когось телевізор, для когось комп'ютерні ігри і т.і. ...кожен сам знає від чого йому важко відмовитися.
Я вважаю, що постити треба не за календарем, а коли відчуваєш, що тобі це потрібно. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Квітня 2008 16:07 Тема повідомлення: Піст | |
| | якщо хочеться силу волі потренувати, то можна й постити. я таким не захоплююсь, але вважаю що це особиста справа кожного... а до речі, чому щоб стримувати пристрасті обов"язково потрібен "піст"? (ну або дієта?) Невже не можна завжди так? щоб не чинити насилля над собою, а просто виробити собі звичку постійно жити так, як вважаєш за "правильно"? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Травня 2008 13:43 Тема повідомлення: Піст | |
| Коли Ісуса Христа запитали учні Іонові: "От ми і фарисеї постимся, а Твої учні не постятся." Христос їм відповів:"Чи можуть сини урочистості весільної сумувати, поки з ними жених? Але прийдуть дні, коли візметься жених від них, тоді будуть поститись". Отже, піст - це печаль. Також і Павло продовжує цю тему, кажучи, що печаль ради Бога обов'язково приводить до покаяння, печаль за цим світом приносить смерть.
(II Післання апостола Павла до Коринтян голова 7 вірш 10)
Тому піст - це печаль, так засумував, задумавшись про Господа, що й їсти не хочеться. | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11342 Звідки: Україна | Написано: 23 Травня 2008 15:00 Тема повідомлення: Піст | |
| А чому потрібно обов'язково сумувати? _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | |
| Догори | |
 |
| |