Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо Пошук
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Форум » Суспільство » Релігія » Піст
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
Going_UNDER
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2007-01-14
Кількість пунктів: 4652

ПовідомленняНаписано: 25 Лютого 2007 23:16
   Тема повідомлення: Піст
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

_ANIA_ написав(ла):

ой не знаю стосовно тих мультиків icon_arrow.gif половину їх треба на смітник викинути...тільки дитячу психіку псують всякі там перевертні і монстри... icon_rolleyes.gif icon_evil.gif

Половину так, але є ж добрі, які формують дітей....
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Маннюння
Ветеран
Ветеран

Зареєстрована:
2007-12-17
Кількість пунктів: 815

ПовідомленняНаписано: 01 Лютого 2008 10:58

Indeez написав(ла) (25 Лютого 2007 00:49 ) :
а що там хорошого можна побачити? якось ввімкнула і одразу ж вимкнула icon_confused.gif

я особисто не пощусь, бо не розумію сенсу... але "за компанію" чому б не вивести шлаки з організму)))

Постити і шлаки виводити це різне.Піст - очищення душі і тіла, а не просто очищення від шлаків.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Переглянути фотоальбом користувача
Indeez
Гуру флейму
Гуру флейму

Зареєстрована:
2005-09-28
Кількість пунктів: 34712

ПовідомленняНаписано: 02 Лютого 2008 23:07

Маннюння написав(ла) (01 Лютого 2008 10:58 ) :

Постити і шлаки виводити це різне.Піст - очищення душі і тіла, а не просто очищення від шлаків.
це просто слова, чи ти знаєш як це робиться? icon_rolleyes.gif
Маннюння
Ветеран
Ветеран

Зареєстрована:
2007-12-17
Кількість пунктів: 815

ПовідомленняНаписано: 04 Лютого 2008 13:26

В мене з душею не виходить.Але знаю людей які вміють правильно - це важко
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Переглянути фотоальбом користувача
Galardo
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2007-03-02
Кількість пунктів: 3517

ПовідомленняНаписано: 04 Лютого 2008 13:43

Коли організм голодує кров змінює свої властивості. Зявляється ефект так званої " голодної крові" коли вона вбирає в себе всі негативні речовини, і виводить в необхідне місце.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
FatalDream
Майстер
Майстер

Зареєстрована:
2007-11-11
Кількість пунктів: 2604

ПовідомленняНаписано: 05 Лютого 2008 20:15

Я не пощу. Якось мені паралельно. А от мої рідні постять. І я їх не засуджую, це їхня віра. А це, все таки, моя душа... icon_rolleyes.gif
баRабульKа
Писака
Писака

Зареєстрована:
2008-04-15
Кількість пунктів: 526

ПовідомленняНаписано: 16 Квітня 2008 14:56

Пост - це в першу чергу стримування від пристрасті...Для когось - це їжа, для когось телевізор, для когось комп'ютерні ігри і т.і. ...кожен сам знає від чого йому важко відмовитися.
Я вважаю, що постити треба не за календарем, а коли відчуваєш, що тобі це потрібно.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Переглянути фотоальбом користувача
Ternopilchanka
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2008-04-05
Кількість пунктів: 5849

ПовідомленняНаписано: 16 Квітня 2008 16:07

якщо хочеться силу волі потренувати, то можна й постити. я таким не захоплююсь, але вважаю що це особиста справа кожного... а до речі, чому щоб стримувати пристрасті обов"язково потрібен "піст"? (ну або дієта?) Невже не можна завжди так? щоб не чинити насилля над собою, а просто виробити собі звичку постійно жити так, як вважаєш за "правильно"?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
ase_N
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрований:
2007-09-04
Кількість пунктів: 1004

ПовідомленняНаписано: 23 Травня 2008 13:43

Коли Ісуса Христа запитали учні Іонові: "От ми і фарисеї постимся, а Твої учні не постятся." Христос їм відповів:"Чи можуть сини урочистості весільної сумувати, поки з ними жених? Але прийдуть дні, коли візметься жених від них, тоді будуть поститись". Отже, піст - це печаль. Також і Павло продовжує цю тему, кажучи, що печаль ради Бога обов'язково приводить до покаяння, печаль за цим світом приносить смерть.
(II Післання апостола Павла до Коринтян голова 7 вірш 10)

Тому піст - це печаль, так засумував, задумавшись про Господа, що й їсти не хочеться.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
туман-туман
Мудрий
Мудрий

Спеціальні звання:
Почесний житель 2008

Зареєстрований:
2008-01-02
Кількість пунктів: 11342

ПовідомленняНаписано: 23 Травня 2008 15:00

А чому потрібно обов'язково сумувати?
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Форум » Суспільство » Релігія » Піст
Сторінка 2 з 3 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3   далі