| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 13 Березня 2007 09:24 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| Люди чому моъ фотки не хочуть брати на конкурс краси ???  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:26 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| | Як це?Мої взяли..Може ти їх непраивльно вантажиш? Або овни занадто великі.. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:29 Тема повідомлення: конкурс краси | |
|
або вони не відповідають правилам конкурсу  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:32 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| | Indeez написав(ла): | або вони не відповідають правилам конкурсу  |
Тобто? Зайди подивись, мальчік-красень, побачила аж здивувалася))) А які не можна? Тільки не кидай мені ссилку на правила, а зроби ласку коротко, а?  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:36 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| я не знаю повністю які там вимоги
але зазвичай видаляються фото на яких є ще хтось окрім конкурсанта, студійні, еротичні, "фотошопизонаві", поганої якості та ті на яких не видно обличчя
доречі чиїсь губки щойно полетіли у смітник
незнання правил не звільняє від відповідальності як то кажуть... _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:42 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| Губки? ЦЕ ти до чого? га?
М, доречі, а як завантажити сюди фотку з якісіної цифри, яка важить майже 3мг? Тобто, я розумію, зменшити вагу і кинути, але саме таку ніяк, да? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:48 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| я знаю про обмеження наменшого розміру... а про максимум нічого такого не чула
ще є обмеження на архів
а навіщо тобі розміщувати тут бігборди?  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:53 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| | Indeez написав(ла): | студійні, еротичні, "фотошопизонаві", поганої якості та ті на яких не видно обличчя
|
тобто якщо мої фоти робили на фотосесії то їх не приймуть еа конкурс ? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:56 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| | Indeez написав(ла): | я знаю про обмеження наменшого розміру... а про максимум нічого такого не чула
ще є обмеження на архів
а навіщо тобі розміщувати тут бігборди?  |
Хм))то не багборд...Дивись в мене цифра новенька із професіональним наводом, тобто для аматорів)Таких ідіотів як я) От вона фоткає так, що одна фота тягне на 3мг...Що з цим робити, я не знаю. Спробую завантажити архівом, мо вийде? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 13 Березня 2007 17:57 Тема повідомлення: конкурс краси | |
| добре відпишіть мені будь ласка і порадьте що робить бо хочу на конкурс краси )))
Ні разу в реалі не був так хоч в неті попробую ))) | |
| Догори | |
 |
| |