| | | |
Зареєстрована: 2005-09-28 Кількість пунктів: 27944 Звідки: Україна
| Написано: 14 Березня 2007 19:52 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| обговорюємо хіппі, панків, готів, гопів, емо і усіх кого я забула або не знаю
пс. але згідно правил, тобто без переходу на особистості
| | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 12 Березня 2007 17:10 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| | _ANIA_ написав(ла): |
ну і трохи для старшого покоління..не в образу)), (ніколи не чула щоб молодь співала його пісні, не тільки на тверезу голову, а й навіть після кількості випмитого алкоголю)))
 |
Ой, нє нада! Я співала!!! "Гоп-гоп-гоп чи не гоп?"Пісня була провідною, коли компанія панків шлялася по Борщагівці в темні години доби. Нагадю. Борщагівка славиться своєю неймовірною кількістью жлобів, тобто ГОПІВ  | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 19:35 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| | Going_UNDER написав(ла): |
Борщагівка славиться своєю неймовірною кількістью жлобів, тобто ГОПІВ  |
от дивина А що це таке? Тобто, хто це? _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 19:43 Тема повідомлення: неформальні культури | |
|
| Queen-Mom написав(ла): |
от дивина А що це таке? Тобто, хто це? |
НЕ знаэш?) Це такий прошарок населення. Їх можна легко впізнати по спортивним костюмам, кєпочкам(відомим, як підараска)) та сємочкам в руцях. Вони славяться своїм дивним рівнем жлобства, неавистю донеформалів, та здатністю до гопування, тобто тупих наїздів, з метою пограбування, позбавлення моб.телефону, грошей чи технііки. НАпадають переважно групами, б"ють або ногами.Мають при собі ножі, частіше зав се.
Захищатися можна антігопом)Бачила такі цепури у неформалів?Це не просто так. Гопи відбирають пояси, напульсники..кроче нічим не брєзгують. Дурна"раса"
 | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 19:46 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| це були новини культури  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 19:47 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| Потипу того))))Знаю, що не по темі, але ж попросили
вже "по темi"  | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 20:06 Тема повідомлення: Re: неформальні культури | |
| | Indeez написав(ла): | обговорюємо хіппі, панків, готів, гопів, емо і усіх кого я забула або не знаю
пс. але згідно правил, тобто без переходу на особистості  |
Окей) Дякую за тему)  | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 20:10 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| | а чому б вам не розписати усі раси які ми знаємо для тих хто Не знає ? | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 20:10 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| | Цитата: |
Ой, нє нада! Я співала!!! "Гоп-гоп-гоп чи не гоп?"Пісня була провідною, коли компанія панків шлялася по Борщагівці в темні години доби. Нагадю. Борщагівка славиться своєю неймовірною кількістью жлобів, тобто ГОПІВ
|
то пісня ж просто словами співзвучна))))))))))))))
а я й не помічала)))  | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 20:11 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| | Going_UNDER написав(ла): |
НЕ знаэш?) Це такий прошарок населення. Їх можна легко впізнати по спортивним костюмам, кєпочкам(відомим, як підараска)) та сємочкам в руцях. Вони славяться своїм дивним рівнем жлобства, неавистю донеформалів, та здатністю до гопування, тобто тупих наїздів, з метою пограбування, позбавлення моб.телефону, грошей чи технііки. НАпадають переважно групами, б"ють або ногами.Мають при собі ножі, частіше зав се.
Захищатися можна антігопом)Бачила такі цепури у неформалів?Це не просто так. Гопи відбирають пояси, напульсники..кроче нічим не брєзгують. Дурна"раса"
|
а може не варто таким голову забивати: так ти вчиняєш не краще...кому потрiбен такий "розподiл"?  _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | | | Догори | |  |
| Написано: 14 Березня 2007 20:13 Тема повідомлення: неформальні культури | |
| дивно що з самого початку ніхто не здогадався подібну створити))
хто такі гопи я знаю...
а тепер розкажіть но мені хто такі ці емо, які нещодавно з'явились але їх так усі ненавидять  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  | | | |