| | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 23 Березня 2007 08:13 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| | Тут взагалі хтось є, крім мене і Going_UNDER? | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 09:45 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| | Так) Ще іноді хтось заходить...Але не часто)) Ввечреі бувають))Доведеться чекати) | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 12:16 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| | ну що ж, почекаемо...нi, треба якось тут народу побiльше зiбрати...щоб такого придумати? | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 12:18 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| | Колись ми віртуально бухали..................... | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 12:23 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| Давайте віртуально забивати косяк?  | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 12:52 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
|
а менi не можна...та взагалi я не зовсiм зхвалюю п'янки та палiння трави...це тепер...а ранiше давала ще якого жару давайте просто побалакаемо про щось.Ось наприклад про погоду...У нас вже котрий день шалений вiтер, на вулицi неможливо знаходитись - пиляку несе прям в очi i до рота  | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 13:23 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| | sirit77 написав(ла): | а менi не можна...та взагалi я не зовсiм зхвалюю п'янки та палiння трави...це тепер...а ранiше давала ще якого жару давайте просто побалакаемо про щось.Ось наприклад про погоду...У нас вже котрий день шалений вiтер, на вулицi неможливо знаходитись - пиляку несе прям в очi i до рота  |
Така тема, вже є) ЇЇ автор _ANIA_ дуже файна дівчинка)))) Тому не будемо вркадати ідею)) А погода все ж таки у нас-супер, тілкьи дощ був вчора(києв). | | | Догори | |  |
Писака Зареєстрована: 2007-02-01 Кількість пунктів: 668 Звідки: Україна | Написано: 23 Березня 2007 14:03 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| Я не знаю, що можна вважати буттям, щоб однозначно сказати, чи я є тут чи ні. Останнім часом я різко почала відчувати на собі відбиття простору і часу і всілякого хаосу в душі. Тому якщо яє то я з вами  | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 14:43 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| | 4ymsuk написав(ла): | Я не знаю, що можна вважати буттям, щоб однозначно сказати, чи я є тут чи ні. Останнім часом я різко почала відчувати на собі відбиття простору і часу і всілякого хаосу в душі. Тому якщо яє то я з вами  |
Вельми дякуэм)))А то ми вже аборигенами почуваємоьс)) | | | Догори | |  |
| Написано: 23 Березня 2007 14:55 Тема повідомлення: Люди,ау! | |
| Бум бум бум!!!!!!!!!!!!!
Життя прекрасна штука!!!!!!!!!!!!!
Закохуйтесь!!!!!!!!!!!!!!!!  | | | Догори | |  | | | Схожі теми: | | Форум | Тема | Автор | Останнє |  | Дівчина шукає, бажає познайомитись | Люди з росії або україни менше 15 [Перейти до сторінки: 1, 2, 3, 4, 5] | woolfеня | 06 Листопада 2008 18:50 sanyok2565  |  | Психологія та Філософія | Чому люди сперечаються? [Перейти до сторінки: 1, 2, 3...6, 7, 8, 9, 10, 11] | Indeez | 21 Серпня 2008 21:10 chemicalling  |  | Новини | Люди, що мають блакитні очі - родичі [Перейти до сторінки: 1, 2, 3] | Indeez | 10 Червня 2008 18:22 Воно_є  |  | Психологія та Філософія | Гнів і помста, чи: на скільки люди можуть бути жорстокі... [Перейти до сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9] | Synucia | 23 Червня 2008 12:19 Воно_є  |  | |