| |
| Вас влаштовує стан української мови на сьогоднішній день | | так | | 9,2% | [ 6 ] | | ні | | 84,6% | [ 55 ] | | мені байдуже | | 6,2% | [ 4 ] | | | Всього голосів : 65 | |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 22 Квітня 2007 15:00 Тема повідомлення: Мовна проблема в Україні !!! | |
| Політична стратегія наших сусідів? чи просто неграмотність українців  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2007 15:05 Тема повідомлення: Re: Мовна проблема в Україні !!! | |
| | jarose написав(ла): | | Політична стратегія наших сусідів? |
це не актуально - було колись...
| Цитата: | чи просто неграмотність українців  |
а ось це маємо сьогоднi!
тему перемiстила до роздiлу "Освiта" _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2007 15:09 Тема повідомлення: Мовна проблема в Україні !!! | |
| | Н-да...українська мова, наразі в такому стані. виключно за відсутності мотивації у населення розмовляти нею. Або...від виховання залежить багато... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2007 15:14 Тема повідомлення: Мовна проблема в Україні !!! | |
| ой я б вам зараз розповіла... та шкода часу немає.... _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2007 15:22 Тема повідомлення: Re: Мовна проблема в Україні !!! | |
|
тему перемiстила до роздiлу "Освiта"???
Всеж я важаю це політичною проблемою.
І що ви скажете? в Донецькій обл. одна українська школа | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2007 15:34 Тема повідомлення: Re: Мовна проблема в Україні !!! | |
| | jarose написав(ла): | тему перемiстила до роздiлу "Освiта"???
Всеж я важаю це політичною проблемою. |
полiтика має певний вплив на освiту, не можу заперечити
| Цитата: | | І що ви скажете? в Донецькій обл. одна українська школа |
про Донецьк не можу сказати поки нiчого конкретного, тому що нiколи там не була i не маю свого власного враження. Проте одна єдина школа - не надто багато...
| Indeez написав(ла): | | ой я б вам зараз розповіла... та шкода часу немає.... |
це ти про таксиста, який запитав "Який пiд´їзд?" i на вiдповiдь "Наступний" здивувався "Шо-шо?"  _________________ калинова кров — така ж крута,
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2007 15:50 Тема повідомлення: Re: Мовна проблема в Україні !!! | |
| | Queen-Mom написав(ла): |
полiтика має певний вплив на освiту, не можу заперечити |
То давайте перенесемо назад до політики?  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2007 16:20 Тема повідомлення: Re: Мовна проблема в Україні !!! | |
| | jarose написав(ла): |
То давайте перенесемо назад до політики?  |
навiщо? В першу чергу, це - наша з Вами освiта. Що Ви можете сказати про викладання мови у Вашому регiонi? _________________ калинова кров — така ж крута,
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Квітня 2007 08:04 Тема повідомлення: Мовна проблема в Україні !!! | |
| | Я незнаю, але у Києві завжди було ніби нормально, правда чув декілька витадків неприпустимих... | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2004-10-23 Кількість пунктів: 17539 Звідки: Чилі | Написано: 23 Квітня 2007 11:52 Тема повідомлення: Мовна проблема в Україні !!! | |
| | Я думаю, що з часом українська розмовна мова буде більш поширеною серед громадян. | |
| Догори | |
 |
| |