| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 06 Червня 2007 08:59 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| | Цитата: |
Цiкаво, я з Нiметччини може зустрiнимося на Wochenende
|
Давай я непроти навпаки за | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Червня 2007 09:38 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| | Добре, де i коли? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Червня 2007 12:10 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| | А давайте зустрінемось в неділю 10 червня на пивному фестивалі в парку культури. Зустріч біля памятника Хмельницькому в 12:00. У Львові | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Червня 2007 22:38 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| | Я непроти але це дуже далеко | |
| Догори | |
 |
| Написано: 01 Липня 2007 00:23 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| Я - з Харкова.
Коли ще хто-небудь з'явиться - залюбки домовлюся про зустріч  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 01 Липня 2007 00:27 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
|
А звiдки з´явиться | |
| Догори | |
 |
| Написано: 01 Липня 2007 01:24 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| Заберіть мене з макаронщини !!! я тоді все і всюда буду! _________________ Не забуду мать родную
У.Т.Р.О. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 01 Липня 2007 01:25 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| | А що там так погано? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 01 Липня 2007 02:33 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| | maljvinka написав(ла): | | А що там так погано? |
ТА вроді ще дихаю! _________________ Не забуду мать родную
У.Т.Р.О. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 01 Липня 2007 02:35 Тема повідомлення: Хто з якого міста і хто хоче приходити на зустрічі? | |
| | То навiщо тебе забирати? | |
| Догори | |
 |
| |