| |
| Автор | Повідомлення |
Scarla Зареєстрована: 2008-08-17 Кількість пунктів: 199 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 17:40 Тема повідомлення: "Сафо" | |
| "Сафо" - 2008рік,мелодрама, драма
"Сафо" - це провокаційна історія про любов та пристрасть, події якої відбуваються у 20-х роках XX століття. На створення фільму автора надихнули любовні поеми поетеси Сафо з острова Лесбос. Фільм про любовний трикутник між парою американських молодят, Сафо і Філом, та дочкою російського археолога, Хеленою. Цей любовний трикутник повторює історію найвідомішої поеми древньогрецької поетеси Сафо про суперечливе сексуальне бажання. Під кінець фільму минуле й сучасне зливаються в одне ціле, штовхаючи нашу головну героїню на вчинок, який повторює легенду древньої поетеси... _________________ Don't worry, be happy | |
| Догори | |
 |
Meyq Зареєстрована: 2008-08-05 Кількість пунктів: 672 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 18:00 Тема повідомлення: "Сафо" | |
| Фільм не бачила, але саун-трек подобається _________________ На дорозі нашого життя, знайдемо ми знання, і зрозуміємо для якого призначення ми родилися на світ | |
| Догори | |
 |
Воно_є Зареєстрований: 2008-06-08 Кількість пунктів: 2558 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 19:09 Тема повідомлення: "Сафо" | |
| Знаєш, як болить
Ніяк не пройде
Поки весь світ спить
А ти цілуй мене? | |
| Догори | |
 |
Немая_тоска Зареєстрована: 2008-07-15 Кількість пунктів: 2741 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 19:28 Тема повідомлення: "Сафо" | |
|
Я дивилася фільм!!!
Я не чекала, що він мене так вразить!!!!
Самі твори Сафо мені не подобалися, а от фільм - шикарний!!!
його варто подивитися!
та й Лама теж молодець!!!! _________________ Кагор, поцілунки, метал!!!!
(Пиво, секс і рок"н"ролл!!!)
Львица рока - дочь стальной луны,
Львица рока - жрица сатаны !!!
(Крюгер) | |
| Догори | |
 |
chemicalling Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 22 Серпня 2008 20:59 Тема повідомлення: "Сафо" | |
| Хороший фільм. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
Scarla Зареєстрована: 2008-08-17 Кількість пунктів: 199 Звідки: Україна | Написано: 23 Серпня 2008 15:52 Тема повідомлення: "Сафо" | |
| Так фільм чудовий. І мені сподобалося, що цей фільм, невстигнувши вийти на широкі екрани, став скандальним першим українським еротичним фільмом. Фільм також дуже філософський в ньому є про що задуматись. Все зроблено дуже добре, а головне оригінально. Подивившись, отримала велику масу задоволення!!!
Meyq, раджу подивитись, не пожалкуєш!!!! _________________ Don't worry, be happy | |
| Догори | |
 |
Synucia Зареєстрована: 2008-03-02 Кількість пунктів: 2090 Звідки: Україна | Написано: 25 Серпня 2008 12:36 Тема повідомлення: "Сафо" | |
| треба буде глянути... _________________ Жити-значить боротись | |
| Догори | |
 |
chemicalling Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 25 Серпня 2008 20:40 Тема повідомлення: "Сафо" | |
| Обов'язково подивись. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| |