| | | | | Автор | Повідомлення |
Свій Зареєстрована: 2008-08-17 Кількість пунктів: 199 Звідки: Україна | Написано: 23 Серпня 2008 16:18 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| Тім Бертон (Tim Burton / Тим Бертон) - одним з найоригінальніших майстрів видовищного кіно. Використовуючи форми «другорядних» жанрів (комікс, фантастика класу «Б», фільми жахів), цей режисер завжди створює дивацькі, з присмаком «чорного гумору», стрічки, які можна сприймати і як захоплюючі, технічно досконалі кіноатракціони, і як похмурі притчі, розраховані на глибше знання міфології та психоаналізу.
Суини Тодд, демон-парикмахер с Флит-стрит (2007)
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Труп невесты (2005)
Corpse Bride
Чарли и шоколадная фабрика (2005)
Charlie and the Chocolate Factory
Крупная рыба (2003), Top250: 169
Big Fish
Планета обезьян (2001)
Planet of the Apes
Мир Стэйнбоя (2000)
World of Stainboy, The
Сонная лощина (1999), Top250: 191
Sleepy Hollow
Марс атакует! (1996)
Mars Attacks!
Эд Вуд (1994)
Ed Wood
Бэтмен возвращается (1992)
Batman Returns
Эдвард руки-ножницы (1990), Top250: 180
Edward Scissorhands
Бэтмен (1989)
Batman
Битлджус (1988)
Beetle Juice
Большое приключение Пи - Ви (1985)
Pee-wee's Big Adventure
Франкенвини (1984)
Frankenweenie
Луау — вечеринка по-гавайски (1982)
Luau
Гензель и Гретель (ТВ) (1982)
Hansel and Gretel
Винсент (1982)
Vincent
Faerie Tale Theatre (сериал) (1982 - 1987)
По следам монстра-сельдерея (1979)
Stalk of the Celery
Гибельный доктор (1979)
Doctor of Doom
Остров доктора Агора (1971)
Хто, які фільми дивився? Які ваші враження від фільмів, від роботи Бертона???? _________________ Don't worry, be happy | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 23 Серпня 2008 22:04 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
|
Бачив Бетмена, Бетмен повертається, Планета мавп, острів доктора Агора, Гензель і Гретель, Марс атакує.
В цих стрічках ролі Тіма Бертона вражають. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрована: 2008-08-17 Кількість пунктів: 199 Звідки: Україна | Написано: 24 Серпня 2008 22:44 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| А може хтось дивився останню роботу його випущено на широкі екрани : "Суини Тодд, демон-парикмахер с Флит-стрит (2007)"??? Кому як? _________________ Don't worry, be happy | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 24 Серпня 2008 23:00 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| Не знаю. Не бачив.
Як побачу - свої висловлювання викладу стосовно того фільму. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
| Написано: 04 Вересня 2008 22:13 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| | Для мене, так найвидатніший фільм тіма Бертона це "Эдвард руки-ножницы", кіно на всі часи))) | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 04 Вересня 2008 22:15 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| Murphy написав(ла) (04 Вересня 2008 23:13 ) : | | Для мене, так найвидатніший фільм тіма Бертона це "Эдвард руки-ножницы", кіно на всі часи))) |
Справді хороший фільм, навіть із психологічним підтекстом. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | | | Догори | |  |
| Написано: 05 Вересня 2008 08:52 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| | Ну ще звичайно "Сонная лощина " теж дуже хороший фільм, а от "Труп невесты" десь на 4 з 5 | | | Догори | |  |
| Написано: 05 Вересня 2008 21:49 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| Останнiй йoго фiльми, який я дивилась, був "Суiннi Тодд - перукар". Наскiльки менi вiдомо, це нова версiя фiльму (є старiший, iншого режисера та з iншими акторами). Загалом непогане вражнення, розважає. _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрована: 2008-08-17 Кількість пунктів: 199 Звідки: Україна | Написано: 06 Вересня 2008 13:05 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| Подивилась вчора "Труп нареченої" - мульт мені цілком сподобався... Цікавенький, не такий як всі інші, з мораллю, а не просто мультик ні про що...і Бартон тут знову у своєму стилі, якому не зраджує, що найбільше мені подобається.
Щодо "Суiннi Тодд - перукар", то Queen-Mom цілковито права. І існує не один навіть фільм від інших режисерів, адже історія з якою нас знайомлять у фільмі - це є давня легенда, оповідь про, яку багато майстрів свого жанру знімали фільми. Інших фільмів не дивилась, але впевнена, що Бартон просто чудово впорався зі своєю роботою і можливо по-своєму, але дуже цікаво і захоплююче доніс до нас цю історію)!! _________________ Don't worry, be happy | | | Догори | |  |
| Написано: 13 Жовтня 2008 15:19 Тема повідомлення: Тім Бертон | |
| Бачила його "Труп нареченої", "Едвард руки-ножиці", "Сонна лощина", "Велика риба", "Свінні Тодд", "Планету мавп","Марс атакує" і "бетмена". Гарні фільми. _________________ Якщо ти живеш вічно, то заради чого? | | | Догори | |  | | | |