| |
Зареєстрований: 2005-08-31 Кількість пунктів: 8085 Звідки: Україна
| Написано: 24 Липня 2006 10:25 Тема повідомлення: Правила підфоруму "Формула - 1" Ознайомитися усім! | |
|
1. Тут обговорюються теми пов'язані лише з Формулою 1 (дозволяється відкрити одну тему на кожен інший моторний вид спорту, наприклад "GP2").
2. Категорично забороняється ненормативна лексика, публікація реклами та флуд.
3. Перед створенням теми, необхідно впевнитись, що такої теми ще немає.
4. Теми порушників будуть видалені без попередження або перенесені на інший форум. Кожне стерте повідомлення принесе вам (мінус) -10 пунктів.
5. Також будуть видалятись повідомлення, що складаються лише з смайликів.
6. Основні правила на http://forum.rc-svit.com/topic1809742.html
| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 29 Липня 2006 20:33 Тема повідомлення: Правила підфоруму "Формула - 1" Ознайомитися усім! | |
| Щойно створила нову тему, чому я її не бачу? _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 29 Липня 2006 22:21 Тема повідомлення: Правила підфоруму "Формула - 1" Ознайомитися усім! | |
| Queen-Mom, жодної теми створеної тобою не бачу...
ти впевнена в тому що вона збереглась?
спробуй іще раз  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Липня 2006 23:22 Тема повідомлення: Правила підфоруму "Формула - 1" Ознайомитися усім! | |
| Впевнена? Я вже взагалі ні в чому не впевнена, навіть у тому, що небо - синє, а трава - зелена  _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Серпня 2006 08:48 Тема повідомлення: Правила підфоруму "Формула - 1" Ознайомитися усім! | |
| так впевнена
я її не бачу... отже її немає... ніхто її не видаляв... тобто єдине можливе пояснення - вона не була створена або ти припустилась якоїсь помилки при створенні теми...
спробуй ще раз... побачим що вийде
пс. небу не обов'язково бути синім... а траві зеленій... ще й не такі дива трапляються  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Серпня 2006 16:39 Тема повідомлення: Правила підфоруму "Формула - 1" Ознайомитися усім! | |
| ...колiр сприймається кожнаю людиною по-своєму А щодо теми - тепер всеодно я не пам´ятаю, про що вона була. Як кажуть люди, коли св´яткуєш - знай мiру!  | |
| Догори | |
 |
| |