Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо Пошук
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Форум » Суспільство » Релігія » Піст
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки:   1, 2, 3   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
steelhawk
Комунікабельний
Комунікабельний

Зареєстрований:
2007-01-19
Кількість пунктів: 64

ПовідомленняНаписано: 27 Січня 2007 22:59
   Тема повідомлення: Піст
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

Трохи більше трьох тижнів залишилося до початку великого посту. а Ви постите і що для вас є піст?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства
Невдаха
Мудрий
Мудрий

Зареєстрований:
2006-12-09
Кількість пунктів: 13943

ПовідомленняНаписано: 28 Січня 2007 06:46

Я не пощусь зовсім
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
optumisto4ka
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2006-11-26
Кількість пунктів: 5358

ПовідомленняНаписано: 28 Січня 2007 10:56

як на мене, піст це стан душі і не обовязково чекати Великого посту, прото в цей період багато людей постить і ти наче б то підтримуєш їх і не є одинокий в своїх діях чи недіянням. Це морально підтримує і допомагає легше перенести цей період. а взагалі, чи потрібен людині піст і в якій саме формі кожна людина вправі вирішувати самостійно
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
_ANIA_
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрована:
2006-11-05
Кількість пунктів: 1673

ПовідомленняНаписано: 29 Січня 2007 00:34

наскільки я розумію-піст-це очишення.причому як організму такі душі.
але мене теж в принципі цікавить чому саме чекати визначених днів тоді коли ти потребуєш негайного очишення icon_rolleyes.gif ,
тим більше ваажається, що середа і п"ятниця кожного тижня-досить хороші дні для посту тож можна використовувати ці дні, щоб почуватися краше. icon_smile.gif

а ше я знаю, народну (чи яку там) "прикмету", що дівчині варто поститися в неділю..на хорошого чоловіка))) icon_biggrin.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача
Going_UNDER
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2007-01-14
Кількість пунктів: 4652

ПовідомленняНаписано: 24 Лютого 2007 12:04

В наші часи ве мало хто поститься...Бо мало хто насправді вірить. icon_rolleyes.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
_ANIA_
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрована:
2006-11-05

ПовідомленняНаписано: 24 Лютого 2007 18:14

хм..а я зустрічаюю все більше і більше людей які постять хоч і не "строгий піст" але роблять щось типу того icon_rolleyes.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача
Going_UNDER
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2007-01-14

ПовідомленняНаписано: 24 Лютого 2007 19:19

Дійсно? Серед моїх знайомих поститься зовсім мало...ПРавда є одна сім"я, яка поститься. Але то вже на грані, бо вони аж занадто віруючи. ДІтям навіть телевізор дивитися не доволяють. icon_confused.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Indeez
Гуру флейму
Гуру флейму

Зареєстрована:
2005-09-28
Кількість пунктів: 34693

ПовідомленняНаписано: 25 Лютого 2007 01:49

а що там хорошого можна побачити? якось ввімкнула і одразу ж вимкнула icon_confused.gif

я особисто не пощусь, бо не розумію сенсу... але "за компанію" чому б не вивести шлаки з організму)))
Going_UNDER
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2007-01-14

ПовідомленняНаписано: 25 Лютого 2007 10:45

Я телевізор теж не дивлюсь, але це ж діти... МУльтики і все таке. Це доречі мої племіники, то я ввважаю, що це за дитинство без мультикціцв? Про всяких там Чебурашок та динозаврів? icon_biggrin.gif
Догори
_ANIA_
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрована:
2006-11-05

ПовідомленняНаписано: 25 Лютого 2007 22:54

Цитата:

без мультикціцв? Про всяких там Чебурашок та динозаврів?

ой не знаю стосовно тих мультиків icon_arrow.gif половину їх треба на смітник викинути...тільки дитячу психіку псують всякі там перевертні і монстри... icon_rolleyes.gif icon_evil.gif
Догори
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Форум » Суспільство » Релігія » Піст
Сторінка 1 з 3 Перейти до сторінки:   1, 2, 3   далі