| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 27 Січня 2007 22:59 Тема повідомлення: Піст | |
| | Трохи більше трьох тижнів залишилося до початку великого посту. а Ви постите і що для вас є піст? | |
| Догори | |
 |
Мудрий Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 13943 Звідки: Україна | Написано: 28 Січня 2007 06:46 Тема повідомлення: Піст | |
| | Я не пощусь зовсім | |
| Догори | |
 |
| Написано: 28 Січня 2007 10:56 Тема повідомлення: Піст | |
|
як на мене, піст це стан душі і не обовязково чекати Великого посту, прото в цей період багато людей постить і ти наче б то підтримуєш їх і не є одинокий в своїх діях чи недіянням. Це морально підтримує і допомагає легше перенести цей період. а взагалі, чи потрібен людині піст і в якій саме формі кожна людина вправі вирішувати самостійно | |
| Догори | |
 |
| Написано: 29 Січня 2007 00:34 Тема повідомлення: Піст | |
| наскільки я розумію-піст-це очишення.причому як організму такі душі.
але мене теж в принципі цікавить чому саме чекати визначених днів тоді коли ти потребуєш негайного очишення ,
тим більше ваажається, що середа і п"ятниця кожного тижня-досить хороші дні для посту тож можна використовувати ці дні, щоб почуватися краше.
а ше я знаю, народну (чи яку там) "прикмету", що дівчині варто поститися в неділю..на хорошого чоловіка)))  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Лютого 2007 12:04 Тема повідомлення: Піст | |
| В наші часи ве мало хто поститься...Бо мало хто насправді вірить.  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Лютого 2007 18:14 Тема повідомлення: Піст | |
| хм..а я зустрічаюю все більше і більше людей які постять хоч і не "строгий піст" але роблять щось типу того  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Лютого 2007 19:19 Тема повідомлення: Піст | |
| Дійсно? Серед моїх знайомих поститься зовсім мало...ПРавда є одна сім"я, яка поститься. Але то вже на грані, бо вони аж занадто віруючи. ДІтям навіть телевізор дивитися не доволяють.  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Лютого 2007 01:49 Тема повідомлення: Піст | |
| а що там хорошого можна побачити? якось ввімкнула і одразу ж вимкнула
я особисто не пощусь, бо не розумію сенсу... але "за компанію" чому б не вивести шлаки з організму))) _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Лютого 2007 10:45 Тема повідомлення: Піст | |
| Я телевізор теж не дивлюсь, але це ж діти... МУльтики і все таке. Це доречі мої племіники, то я ввважаю, що це за дитинство без мультикціцв? Про всяких там Чебурашок та динозаврів?  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Лютого 2007 22:54 Тема повідомлення: Піст | |
| | Цитата: |
без мультикціцв? Про всяких там Чебурашок та динозаврів?
|
ой не знаю стосовно тих мультиків половину їх треба на смітник викинути...тільки дитячу психіку псують всякі там перевертні і монстри...  | |
| Догори | |
 |
| |