| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 16 Січня 2008 15:53 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
|
Відкрито мобільну версію портала:
Вона розрахована на сучасні мобільні телефони. Тобто ваш телефон повинен мати html brouser та ширину екрана принаймні 240px. В мобільній версії доступні ще не всі розділи, але більшість з них.
Якщо знайдете помилку, не забудьте повідомити. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Січня 2008 21:13 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| класно  _________________ якщо життя йде полосами, то зупинись на білій і йди вздовж... | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 3794 Звідки: Україна | Написано: 16 Січня 2008 21:58 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| Чесно кажучи я і реєструвався тут з мобільного, і вже другий місяць я спілкуюся з форумовцями тільки за допомогою мобільного. З комп'ютера я заходив сюди лиш тричі. І ширина мого екрану 128. Опера міні, і все готово! А на новий спробую, може й зручніше! _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Січня 2008 22:10 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| чекаю на відгуки
бо я спробувала і мені не спообалось  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Січня 2008 23:27 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| | А якщо я не брав сервiс пiдключення мого мобiльго до iнтернету - це не працює ? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Січня 2008 23:33 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| Цiкаво, а який рахунок отримують тi, якi з мобiльника виходять в iнтернет? ) _________________ калинова кров — така ж крута,
вона така ж терпка, як в наших жилах... | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 3794 Звідки: Україна | Написано: 17 Січня 2008 00:36 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| Я наприклад замовляю 100 МB мобільного інтернету на місяць. Цього достатньо. Всього лиш 20 грн. _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | |
| Догори | |
 |
Філософ Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 9398 Звідки: Україна | Написано: 17 Січня 2008 06:39 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| | Ти на лайфі? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 17 Січня 2008 09:21 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| | Цитата: |
А якщо я не брав сервiс пiдключення мого мобiльго до iнтернету - це не працює ?
|
ні
а взагалі навіщо воно вам?)))
мені шкода тих людей що скористаються цією можливістю
ідея гарна, та от здоров"я дорожче
| Цитата: |
Цiкаво, а який рахунок отримують тi, якi з мобiльника виходять в iнтернет? )
| гадаю чималенький  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 17 Січня 2008 16:06 Тема повідомлення: Мобільна версія портала | |
| з мене хватає і компютера........ _________________ якщо життя йде полосами, то зупинись на білій і йди вздовж... | |
| Догори | |
 |
| |