| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 24 Квітня 2008 19:38 Тема повідомлення: Чорний список | |
|
До чорного списку додано 2 пункта заборон:
| Цитата: | Коментувати фотографії
Писати рецензії до віршів |
| |
| Догори | |
 |
Філософ Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 9730 Звідки: Україна | Написано: 24 Квітня 2008 19:43 Тема повідомлення: Чорний список | |
| О, якраз читав цю тему в рус-чаті... Думаю, правильно адмін зробив! Як забороняти комусь, так вже по самі помідори!...))) _________________ Весна2008 THE BEST!!! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Квітня 2008 19:46 Тема повідомлення: Чорний список | |
| в темі на російськомовній версії дуже багато емоцій... а ніхто й гадки не має чому виникла потреба у таких нововведеннях...
про введення цих функцій вже більше року просили... але на фоні останніх змін, досить активних, здається що це вже занадто
гадаю все ж знайдесься й багато тих, хто полякує  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
Філософ Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 9730 Звідки: Україна | Написано: 24 Квітня 2008 20:03 Тема повідомлення: Чорний список | |
| Так, я теж помітив... Анонси з'являються чи кожних два тижні...
Але ж це прекрасно. Хоч і діє психологічно на тих, хто за цим постійно слідкує, бо людина прагне до якоїсь стабільності... _________________ Весна2008 THE BEST!!! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Квітня 2008 22:01 Тема повідомлення: Чорний список | |
| шось мені зається шо я не буду користуватись такою послугою як чорний список.... _________________ якщо життя йде полосами, то зупинись на білій і йди вздовж... | |
| Догори | |
 |
Філософ Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 9730 Звідки: Україна | Написано: 30 Квітня 2008 22:06 Тема повідомлення: Чорний список | |
| | Цитата: |
шось мені зається шо я не буду користуватись такою послугою як чорний список....
|
Це ж прекрасно!
Я теж ніколи не користувався... не доводилось. _________________ Весна2008 THE BEST!!! | |
| Догори | |
 |
| |