| |
Зареєстрована: 2005-11-30 Кількість пунктів: 9702 Звідки: Україна
| Написано: 16 Червня 2008 13:30 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
|
Леді та джентльмени!
Оголошую голосування за Почесного Жителя української частини нашого порталу ВІДКРИТИМ!
Голосування буде відбуватись з 16 червня до 22 години 30 червня 2008 року.
Наші кандидати:
- Galardo
- туман-туман
Якщо ви бажаєте проголосувати за одного з кандидатів, то залиште, будь-ласка, нік користувача у цій темі. Також, якщо бажаєте, можете пояснити чому)))
| |
| Автор | Повідомлення |
Філософ Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 9398 Звідки: Україна | Написано: 16 Червня 2008 13:39 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| Уау! Круто!!! Мене на вибори висунули)
оскільки теми для флейму немає, то запитаюсь тут: а де ж третій кандидат? _________________ Світ гармонічний у своєму прагненні до гармонії... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Червня 2008 13:56 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| а нема)))) _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2006-08-01 Кількість пунктів: 16670 Звідки: Ізраїль | Написано: 16 Червня 2008 14:07 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| Ось це справжня демократія. На відміну від російської версії, жодного "червоного" серед кандидатів. Це дуже приємно, не дивлячись на те, що "червоні" української версії безумовно заслуговують це звання. На відміну від "червоних" російської версії.
Голосую за туман-туман. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Червня 2008 15:58 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| а навіщо "червоними" усі дірки затикати?
h@mlet, а точніше туман-туман чесно заслужив право називатись почесним жителем _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Червня 2008 19:48 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| Голосую за найкращого жителя цього порталу - туман-туман  | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2007-11-21 Кількість пунктів: 3794 Звідки: Україна | Написано: 16 Червня 2008 20:09 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| туман-туман. Чому? Писав уже у заявці! Я гадаю, можна було б деякі цитати з них опублікувати. Чому люди вважають саме цих кандидатів достойними;) _________________ Errare humanum est, stultum est in errore perseverare... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Червня 2008 20:25 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| Svyatium написав(ла) (16 Червня 2008 21:09 ) : | | Я гадаю, можна було б деякі цитати з них опублікувати. Чому люди вважають саме цих кандидатів достойними;) |
ну навіщо ж розкривати імена героїв порталу?
все по черзі))) _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой...
Потом пошли мужчины без всякого смысла. И чем больше их было, тем меньше мне хотелось сближаться с каждым последующим... | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2006-12-09 Кількість пунктів: 7829 Звідки: Україна | Написано: 16 Червня 2008 20:31 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| Я за Galardo проголосую а то це на вибори Брєжнєва схоже  _________________ Если певрая и поселдняя буквы нахоядтся в правлиьном месте, все остаьлные могут быть переуптаны, но всё равно ты можешь проитчать без пролбем. Это потому что мы читаем не каджую букву поотдлеьности, а целые слова и смыолсвые единицы. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Червня 2008 23:09 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| я за туман-туман , хоча думаю він в цьому не сумнівався _________________ Я сила та що робить лише добро, бажаючи лише зла. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 18 Червня 2008 10:55 Тема повідомлення: ПЖ. Голосування) | |
| | туман-туман | |
| Догори | |
 |
| |