| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 15 Серпня 2008 17:59 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
| Американець заплатив 8000 дрібними монетами за машину. Житель Цинциннаті, штат Огайо, з особливою недовірою ставиться до паперових грошей, тому, відправившись купувати пікап, половину вартості машини заплатив дрібною монетою. Можна собі уявити, як побачивши таку купи грошей зраділи працівники автокрамниці, яким довелося цю купу перераховувати. Продавець Девід Кріссуелл (David Crisswell) говорить, що вони витратили на це близько півтори години, повідомляють Новини США.
70-річний Джеймс Джонс (James Jones) повинен був заплатити за новий Chevrolet Silverado $16000. У 16-ти кавових банках із монетами різної вартості (починаючи з десятицентовиків і закінчуючи металевими доларами) було близько половини суми. На частину, що залишилася, Джонс виписав чек. _________________ It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 15 Серпня 2008 20:02 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
| Круто.
Ну що поробиш, що людина не любить паперових грошей.
Добре, що хоч чеки вміє виписувати. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 21 Серпня 2008 14:55 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
| ого не заздрю працівникам автокрамниці _________________ якби у людей були крила - вони б жахливо заважали їм повзати... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 21 Серпня 2008 21:16 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
| Колекціонером був. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрована: 2008-08-20 Кількість пунктів: 165 Звідки: Україна | Написано: 26 Серпня 2008 14:33 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
| | укожного свої примхи | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 26 Серпня 2008 22:15 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
|
Це не примхи, це - більше дурість. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 27 Серпня 2008 01:47 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
| chemicalling написав(ла) (27 Серпня 2008 01:15 ) : | | Це не примхи, це - більше дурість. |
По перше це не дурiсть .
Tи , ще не вмiєш аналiзувати написане , але з часом воно прийде .
Не в образу .
В Америцi багато людей вiдкладають монети .
А чому ?
Бо в Америцi дрiбнi монети в дiї на протязi десятирiч . В мене є монети яким вже бiльше нiж 50 рокiв !!!!!
Це багато за що каже .
В моїй машинi на пiдлозi , одного часу я зiбрав i нарахував $170 .
Дрiбнi монети були в моїй машинi ще коли я жив вдома .
Повiра є така , щоб машина приносила грошi .
В мене самого в Америцi тiєї монети десь з $1000 , може бiше .
Цiкаво подивитьсь наприклад скiльки квотерiв вмiщується в банку з пiд кави вагою 978 гр..
Зразу вiдповiм - $ 500 . | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2007-12-24 Кількість пунктів: 3199 Звідки: Україна | Написано: 27 Серпня 2008 22:45 Тема повідомлення: Жесть!!! | |
| Бачиш, для Америки - це нормальне явище.
Взяти Україну - то, якщо ти прийшов із цілою купою монет, і хочеш ними розрахуватися за товар, то про тебе можуть подумати, що ти або бомж, або під Церквою стоїш.
Тут діло в менталітеті країни.
Бачиш, цю інформацію я сприйняв так, що для мене це "дикість".
А для американців, як бачимо вище, це є нормальним явищем. _________________ Я знаю те, що ніхто не знає, але інші не знають того, що знаю я. | |
| Догори | |
 |
| |